You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Susahnya Nak Berlaku Adil Terutama Dengan Isteris

17,422,606 total views, 4,427 views today

Susahnya Nak Berlaku Adil Terutama Dengan Isteris

Susahnya ingin berlaku adil.

Siapa cakap senang. Baru je bro cakap nak bagi HTC Dsire S pada pembaca blog bro. Ramai sudah yang tadah tangan.

Belum lagi,

Yang suruh ulur senyap-senyap. Bisik2 nak kipas bro.

Ini baru korang, bro dah pening-pening.

Kalau isteriS [isteri-isteri ek] macam mana la bro nak layan karenah mereka. Yang confirm-confirm ada ikatan yang sah dengan bro [kecuali kahwin di Thailand]

Seperti kata-kata Zhaf [salah seorang pengomen blog bro]

Pening-pening, makan viagra, eh ecstacy eh2 active fast haa baru betol =P

Bicara Bro : Harta bro tidak la banyak, hanya bertemankan amalan asas besertakan iman yang nipis. Itu yang mampu bro kongsikan.

Kerna bro masih lagi bukan jutawan mahupun hartawan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Susahnya Nak Berlaku Adil Terutama Dengan Isteris

    1. eh… ade ke bro cakp nak kahwen dengan alia… bukan bro mintak alia ke pinang bro.. bro terima je…

      siapa lagi…??

      xleh reveal lagi huhu

  1. susah nk berlaku adil ni lagi2 ngan isteriS.. sbb tu kalu rasa2 mmg x leh, baik jgn poligami.. kawin di thailand pon sah bro kalu cukup syarat kawin.. cuma x sah di sisi undang2 negara je la..

    1. betol3x..hahaha.. nk beristeris kat sini mmg susah..banyak betul prosedur. paling susah, nk dptkan sign isteri tua~ekekeke

    1. yup he…23x layan karenah cik pulau pun bro dah start pening dah..

      lagi2 bila dengar barang2 yang die nk bawa balik habis sem nie

Leave a Reply

Top