You are here
Home > Uncategorized > Sudah Boleh Cash Out Churp Churp, Rugi Siapa Yang Tak Join

17,680,627 total views, 1,754 views today

Sudah Boleh Cash Out Churp Churp, Rugi Siapa Yang Tak Join

Alhamdulillah,

Rezeki bulan nie, agak murah…

Lepas satu, satu lagi boleh cash out.

Kali ini, bro dah layak untuk cash out pendapatan dari Churp Churp yang merupakan iklan alternative di blog bro selain iklan dari Nur Innity.

Syarat untuk cash out adalah RM 100.

Kalau korang pandai promote, insya’lah boleh dapat dalam RM 1- RM 5 untuk satu hari.

Minggu lepas bro terkejut melihat earning bro

Dari RM62.09 terus up menjadi RM98.04.

Wow..!! banyak tue…!!! Dan pagi ini, bro melihat earning bro dah melebihi Rm100 [syarat minimum untuk cash out]

Kalau bro mampu, korang pun mampu. RM0.01 pun tetap duit gak kan. Lebih baik mencuba dari tidak mencuba apa-apa.

Apa yang korang perlu buat?

Daftar je bersama Churp Churp Sekarang..!! Dan gunakan blog + twitter + facebook untuk menjana pendapatan.

Bicara Bro : Ini tiada kaitan dengan login facebook dapat duit,

Ini bukan MLM, korang buat, korang dapat untung, syarikat pengiklanan dapat untung.

Bro..?

Bro beruntung dapat berkongsi sesuatu yang bermafaat kepada semua. Korang untung, jangan lupa open table. Teh O Ais + Roti kosong pun ok je. Leh lepak sembang-sembang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

61 thoughts on “Sudah Boleh Cash Out Churp Churp, Rugi Siapa Yang Tak Join

    1. sape suruh balik awal.. bro open table lepas tue la…

      wah.. demand… nak azura gak tue ek.. bro lupa jalan g azura.. hari tue pun orang yang bawak

    2. he…23x dari mintak bro belanja… baik mintak bro ajar cam mne nak dapat duit dari churp2…

      nnt leh open table reramai.. siap leh share2 duit lagi…

    1. semalam bro dah open table dah…

      kena la cash out if rase nk merasa duit dari churp2 kan… if tidak.

      anytime pun boleh

    1. la ye ke…

      erm bro nk ajar online cam susah.. kena ajar direct n tunjuk terus depan mata…

      if mana2 ade gath yang bro ade.. leh je tanye bro.. tiada pe2 masalah pun

    1. Mu dah dapat ke belum nie…??

      Wat penat bro sembang kencang masa talk hari tue.. ade hasil xde nie

    2. elok ada masuk dari xde… alang2 dari says dah ade.. try churp2… buat2 dua2 serentak…

      dari fokus pada satu je kan

  1. wah bestnye bro da bole cashout churp churp..yana pnye churp churp bru rm10++..uwaaa sedihnye..kne rajin promote la nmpk gayanye..nuffnang da bole cashout..tp mls nk cashout lg..hihi

    1. he..23x sape la yang pergi order air hari tue ek he..23x

      lepas nie bro open table minum air kosong je la.. ok x

    1. baru tekan button cash out, cheque entah bile boleh isu…

      nak cashkan lagi di bank,

      so masih tidak terbau lagi he..23x

    1. amboi, demand die…

      babap nemo nie karang huhuhu.. demand sesangat, insya’lah if kita berjumpa ek…

      p/s- if pergi mana2, inform bro.. kot2 berada dikawasan berdekatan… bro leh cabut dulu he..23x

    1. bro 2-2 bro pakai… says bro dah cash out baru2 nie…

      bagi bro, bro gunakan kedua-duanya sebaik mungkin.

    1. Malas nk kumpul berbanyak cam tue..

      NIe pun cash out sebab nk mengisi tabung bencana sendiri di masa akan datang

Leave a Reply

Top