You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Kerja Meniup Sebelum Malam Jumaat

17,435,447 total views, 3,112 views today

[Status Malam Jumaat] Kerja Meniup Sebelum Malam Jumaat

Maaf jika entry kali ini berbau 18SX,

Dan entry kali ini tidak sama seperti entry under segmen status malam jumaat bro yang lain.

Kali ini,

Tiada kiasan, tip mahupun cerita santai yang ingin bro kongsikan.

Cuma nak membicarakan mengenai peristiwa yang berlalu betul-betul di belakang bro.

Macam mana bro tau?

Mesti la bro tahu, sebab bro menoleh ke berlakang. Tue yang ternampak

Time balik kerja tadi,

Bro pergi ke komuter Tanjung Malim, hantar ofismate bro. Dia nak balik kampung.

Dan disebabkan bro tengah tiada mood, akibat tension koje. Bro lepak kat tempat parking kawasan stesyen komuter tersebut.

Kat belakang bro ade satu kereta parking. Sepasang lelaki perempuan dalam tue, Tak tahu bangsa or kaum apa.

Bro biarkan aje,

Mahu layan Sodoku dekat HTC Desire Bro ini.

Dapat gak la men seround dua, tengok pasangan tue masih ada dalam kereta dan aksi mereka amat mencurigakan.

Bagaimana bro tahu?

Mesti la sebab bro yang tengok. Apa la korang nie. Babap sorang sorang karang.

Dan bila tahu apa yang mereka buat. Terus bro start kereta dan blah dari situ. Sempat gak bro update status kat facebook yang berbunyi:-

Boleh pula korang bantai kerja meniup dalam kereta. Patut la aku tengok dorang dari tadi tak kuar kereta.

Kot terpengaruh dengan pengaruh malam jumaat pun. Tunggu malam la.. Nie siang-siang dah gelojoh. Dekat tempat public pula tue.

Patut la ada sesetengah pasangan xmalu dan segan ngandung, gugur dan juga buang anak merata-rata. Sebabnya buat anak pun kenkadang merata-rata juga.

Bicara bro :- Bro doakan buat mana-mana pasangan halal malam ini terbaik dan diberkati untuk mereka.

Jika subur memanjang, korang leh la try guna Exora.. Ke nak pakai Bas [Boleh buat rombongan kak kiah]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Kerja Meniup Sebelum Malam Jumaat

    1. lain kali jangan menaip entry time nk tidur huhuhu

      muda ke..?? nampak cam xseberapa muda je… ok la.. yup muda lagi dorang tue [bro je xsedar yang bro nie dah tua, eh jiwa muda]

    1. siapa yang senior he…23x

      menurunkan ilmu kot, tue yang ramai yang nak menuntut.. dulu pakai cd, then leh download.. now dari tepon bimbit je

    1. salam kenal juga…??

      eh dari FitriHadi..?? mesti die buat entry bukan2 untuk bro la tue.

Leave a Reply

Top