You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Air Tangan Isteri Penyedap Rumah Tangga

17,425,083 total views, 6,904 views today

[Status Malam Jumaat] Air Tangan Isteri Penyedap Rumah Tangga

Dalam berumah tangga, pasti ada sesuatu yang mampu membuat si suami tidak sanggup makan luar atau diluar.

Sama ada menjaga tang perutnya atau dibawah sikit dari perutnya.

Begitu juga dalam menjaga pemakanan,

Kita makan satu benda yang sama iaitu nasi, tapi adakah lauk kita sama?

Kita perlu ingat.

Nasi memang sama, air tangan saje lain-lain. Lagi air tangan si isteri yang ikhlas menyediakan makanan untuk kita

Bagi isteri pula, mereka lagi untung jika dapat rase air suami he..23x

Kredit buat Bean Moreno kerna sudi melayan karenah bro sampai dapat idea untuk entry ini

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Air Tangan Isteri Penyedap Rumah Tangga

  1. bab makan mmg kena jaga…bukan saja suami tp anak2 pun.
    Kalau dgr bebelan Chef Sabri kat IKIM….haaa..rugi tak masak kat en. somi. Even goreng ikan puuunnn dah cukup kalau malas sgt. Janji buat!!

    Kak Es alhamdulillah..so far tghari je somi balik makan. Tak pun time pukul 4 mesti buka periuk juga cari nasi air tgn istri ๐Ÿ™‚

    1. he..23x silakan… xsalah pun berkongsi…

      Nanti bro kongsikan cara buat si suami jatuh hati dengan air tangan isterinya…

      Kalau bro rajin

    1. he..23x awat dengan ayat last tue ek

      tue la kan.. lepas tue bising orang lain rampas ape la kan.. sedangkan diri sendiri xpandai nk jaga laki sendiri

    1. xde la pro.. dulu memang rajin masuk dapur…

      sekarang nie dah jarang… skill membajet xcukup power.. tue yang kenkadang cam xmenjadi je masakan

  2. saya sokong entri nih. air tangan isteri memang penambat hati suami. tak sedap pun suami kena makan jugak sesuap dua sebab isteri berpenat jerih ikhlas memasak untuk suami dia sebagai tanda menghargai.

  3. betul tu bro
    ramai gak member-member yang dah kahwin ni,masa rehat terus balik rumah,merasa masakan isteri dirumah lagi baik kot,tapi yang bujang ni,kene la cari isteri yang pandai memasak sekali ye tak bro ? hehehe

    1. tp ade je.. yang masa rehat xbalik rumah.. tapi makan luar… siap ade hotel siap charge kira jam lagi he…23x

    1. Tapi ramai yang xamalkan… kahwin just nk penuhi syarat.. nak jaga…?? haram sekali tidak

  4. jadi kepada gadis-gadis diluar sana terutama gadis dunia siber ni, bawak-bawak la rajin masuk dapur tu sikit. nanti menyesal kemudian hari takde guna dah.. ๐Ÿ˜›

    1. tapi xguna jika masuk dapur, sekadar tolong selak tudung saji tengok apa yang ada.

      xpun jadi tukang tengok or tukang tanya, dah siap masak ke blum

Leave a Reply

Top