You are here
Home > Uncategorized > Selesai Sudah Sesi Talk Di UTHM

17,423,229 total views, 5,050 views today

Selesai Sudah Sesi Talk Di UTHM

Alhamdulillah,

Selesai juga sesi talk bro di UTHM.

Terima kasih kepada ajk dan pihak univeriti yang sudi menginvite bro ke UTHM untuk memberi talk hari ini.

Hope apa yang bro kongsikan memberi manfaat kepada semua.

If ada salah dan silap, bro mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki.

Doakan perjalanan bro dari Johor ke Perak selamat dan dijauhkan dari bala bencana.

Bicara Bro : Xsangka talk yang bro berikan mendapat sambutan yang menggalakkan dari blogger UTHM dan kawasan sekitarnya.

Hope akan datang, adalah mana-mana pihak sudi menginvite lagi. Denagr cerita pihak UTHM nak invite bro lagi untuk program lain.

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Selesai Sudah Sesi Talk Di UTHM

    1. yang itu kena tanya dorang.. 2 jam talk, byk benda yang bro olah…

      susah nak pastikan apa yang dorang dapat… pe2 pun kita tengok kesannya nanti…

      dari soal selidik yang bro edarkan.. agak memberansangkan respon dari dorang

    1. wel kome… xde masalah punye…

      yang penting start dari sekarang.. jangan tunggu lampu hijau ek

    1. kolej zazaw kat mane ek…??

      if dapat invitation bro ok je…nie turun sana pun dibayar ikut rate bro…

      pihak UTHM bayar

    1. boleh aje.. tiada masalah….

      if ade yang jemput bro sanggup turun bagi talk di sana

    1. eh… salam ek…

      bro nampak ramai lelaki je yang turun.. terus lupa nk smpaikan salam tue…

    1. gatal2 si daun keladi,
      gatal lagi ulat bulu
      insya’lah bro akan datang lagi
      jika kehadiran bro di alu-alu

  1. bro… leh beri talk pasal career in sociology field tak? dalam sem 1 sesi 2011/2012 kang aku jadi program manager untuk career talk, so, still looking for panel to deliver talk in my program, hehe

    1. topik pasal ape ek.. in malay ke english ek…??

      insya’lah if byaran yang bro terima berbaloi untuk bro turun ke UTHM 🙂

    1. insya’lah.. dengar cerita dorang nk invite bro untuk talk akan datang… tp tiada kaitan dengan blogger

Leave a Reply

Top