You are here
Home > Uncategorized > Selamat Sampai Ke Batu Pahat

17,445,555 total views, 4,766 views today

Selamat Sampai Ke Batu Pahat

Bro dah selamat sampai ke Batu Pahat, Johor

Peh dalam kul 9 bro gerak dari Perak dan nak dekat kul 1 baru sampai.

Sesambil update entry malam nie,

Bro tengah bertungkus lumus nak siapkan slide untuk talk esok.

Ramai juga blogger johor ek, dan kebanyakan mereka selalu datang ke blog bro. Terharu la pulak, mana pergi blogger Perak nie?

Bicara Bro : Doakan ceramah dari bro esok berjalan dengan lancar dan bro tidak gugap. Yang penting sekali, bro tidak berkongsi ilmu yang salah kepada semua.

Amin.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Selamat Sampai Ke Batu Pahat

    1. Insya’lah zik…

      adakan no tepon bro.. if xde inbox bro kat fb ek.. nnti bro bg no tepon bro

    1. alhamdulillah

      ok wazy.. kita jumpa esok.. hope ada banyak masa untuk kita bersembang sama ek

    1. insya’lah…

      bro akan cuba biasakan diri dengan cuaca, suasana & awek2 di uthm… sure x gementar

    1. Insya’lah…. tp nak kim salam kat sape ek… bro terjah UTHM je.. entah ade ke x orang BP kat sane

      balik la.. balik la

  1. Hehehe.. talk tu.. hehe.. tahniah k bro framestone 😀
    ape pun. esok harap berjalan lancar. tenangkan diri dlu, setenang2 mungkin.. dan konfiden kayh? point jgn lupe :D.. harap bro berjaya 😀

    1. sama2 huhuu

      harap cam tue la… hope xde aral.. bro xleh over confident… nie pun ramai yg contact kat fb + hp cakap nk datang…

      bukan calang2 blogger pulak tue…

      hope xtersilap cakap la ek.. kalau tidak jadi bahan la kat blog dorang he…23x

      anyway… thank amman

    1. rezeki beb.. alang2 menyeluk pekasam, biar kongsi reramai… sedap pe makan dengan nasi panas

  2. jgn lupa pekena nasi beriani gam shah kat benteng (lunch) & sup kaww kat BP walk (dinner). tak tau ada lagi tak sebab last aku singgah situ 3 tahun lepas.hehe

    1. wah.. boleh wat rancangan jalan-jalan cari makan nie…

      rasanya xsempat kot… Maybe lain kali

      p/s- kalumpang tue berdekatan dengan tempat teman dah tue

    1. Bro koje besa2 je… penceramah nie cam freelance je.. dulu masa berlajar sellau gak buat.. dah koje xpernah wat lagi..

      Tau2 je pihak UTHM invite bro

    1. Bro petang nie ade talk kat UTHM… pe2 hal jumpa kat sane je la..

      ada ramai lagi blogger area Johor yang sanggup turun

    1. blogger perak ramai je.. cuma jarang nampak dorang datang blog bro je…

      Bee area mane ek..??

    1. ahad nie ada gath blogger di Ipoh area Gunung Lang. if ade masa turun la..

      bro if bajet di approve.. bro akan turun ke sana

    1. bro di invite oleh uthm untuk bagi talk kat sini….

      petang tadi.. nie bro nk gerak balik perak dah.. esok koje… maybe lain kali ek… sorry sesangat

Leave a Reply

Top