You are here
Home > 1001 Pictures > Photoshoot Diana Yusoff By Rahman Syah

17,311,027 total views, 243 views today

Photoshoot Diana Yusoff By Rahman Syah

Photoshoot di Melaka sabtu lepas, 2 April menemukan 2 insan iaitu Diana Yusoff dan juga Rahman Syah, seorang yang baru berjinak-jinak di dalam bidang ini.

Rahman Syah telah berjaya memikat hati Diana Yusoff untuk menjadi talent beliau.

Bro suka pic ini.

If bini garang, xpe kan he..23x garang bertempat.

Photo by : Abdul Rahman Syah & Dayana Kasmani
Make up by : Dayana Kasmani
Wardrobe by : Diana Yusoff
Talent : Diana Yusoff

Blog Rahman Syah – Photographer [facebook beliau]
Blog Diana Yusoff – Talent

Bicara Bro : Bro tengah memasang angan untuk memiliki DSLR sendiri.

Dapat gambar yang menarik cadang nak try masuk contest oleh Harian Metro kot-kot boleh menang RM 500.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Photoshoot Diana Yusoff By Rahman Syah

    1. Bro rabu ini ke johor.. ade talk kena bagi kat UTHM…

      Bulan 5 pulak bro akan turun ke seremban.. ada gath kat sane

  1. pergh bro lawanya photoshoot ni..T__T bila la gamaknya nk miliki kamera dslr ni ah…minat gila bab2 photograhy ni wuwu tp apa kan daya huhu

    1. Bro pun minat juga…

      Nantikan photoshoot bro nanti ek.. modelnye, Ben Ashaari yang nak mandi sungai

    1. harap cam tue la…

      if bro dapat, sudi x diana jadi model bro he…23x

      tapi dengan bro, bro suka marah2 if xdapat pose yang betul2 bro minati… tapi selalunya hasil yang bro dapat memang menarik…

      tue pun pakai kamera orang lain.. kalau kamera sendiri xtau la kan

    1. jika pandai bermain dengan lensa… yang xlawa pun boleh nampak lawa…

      tapi tengok jenis model jugak.. ade muka yang xsesuai dengan lensa.. so perlu di setting dan perlu ditambahkan feel bagi model terasa santai n menjiwai

Leave a Reply

Top