You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Pastikan Telur Anda Bukan Tiruan

17,449,977 total views, 2,446 views today

Pastikan Telur Anda Bukan Tiruan

Sana sini sinu sino dok perkatakan mengenai telur ayam tiruan yang berjaya memasuki pasaran.

Sampai kerajaan Malaysia sendiri mula nak check stok bekalan telur sama ada original atau tiruan.

Dah jadi baru nak kelam kabut ek.

Apa-apa pun check telur anda di rumah sama ada ianya tiruan atau tidak.

Suri rumah pastikan anda menggunakan telur yang halal ek

Bicara Bro : Bro boleh jamin telur bro bukan tiruan, original dan berkualiti.

Cuma tak boleh bagi sesuka hati pada sapa-sapa

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Pastikan Telur Anda Bukan Tiruan

    1. bro xminat on ym….

      bosan nape pulak nie… krg2 chat2 dgn bro jadi lain pulak nanti

    1. Terlalu ramai yang wat entry pasal nie…

      cam bro.. elok wat entry jaga telur sendiri

    1. Bro takat baca blog je… dengar kat tv + radio je…

      Bro hari2 makan ikan pekasam… sedap huhuhu

  1. apa ni..lucahnya tajuk
    itu semua telur ayam tiruan dari china, kena pantau agar kesihatan rakyat tidak terjejas. tapi jangan telur je, ‘ayam’ dari china pun kena pantau gak

    1. mana ada lucah.. bro stright to da point.. mukadimah mmg pasal telur ayam.. then terus ke tajuk sebenar.. iaitu telur sendiri..

      yup pantoi ayam dari cina.. ayam thailand dok kat sempadan pun leh jana duit

Leave a Reply

Top