Peringatan buat kaum wanita yang belum berkahwin yang dok hanyut bercinta.

Nak cari boyfriend or calon suami carilah yang menjaga solatnya. Sebab solat merupakan tiang agama. Tanpanya, intitusi kekeluargaan mudah goyah dan mudah.

Tak nak la ada kes,

Si suami yang tikam si isteri sebab kejut Subuh.

Tak guna if depan-depan dok tunjuk baik alim, sedangkan subuh pun terlajak. Bangun pagi pun matahari dah kelihatan. Boleh ke dibuat sebagai calon suami. baik korang check calon-calon korang. Jangan tengok pada luaran semata-mata.

Dan ada juga mereka yang malas nak subuh,

Celik-celik mata terus tikam si isterinya, then terus mandi wajib dan tidak sempat menunaikan solat subuh he..23x

Hope tiada sesiapa di sini yang terasa pedasnya

Dan bro minta tiada di sini, yang dah tikam isterinya selepas tue tikam perempuan lain diluar [kalau halal xpe] dan jangan pula menikam isteri orang.

Bicara Bro : Bro selalu bangun dalam pukul 4 – 5 pagi. Waktu ini bro gunakan sebaik mungkin untuk muhasabah diri dan memotivasikan diri menempuh perjalanan sehingga bro mati seketika di malam hari [tidur]

Bukan lelaki sahaja, perempuan juga sama. Tak semestinya yang bertutup dan bergaya alim menjaga solatnya. Sekadar ingat mengingati antara satu sama lain.