You are here
Home > Uncategorized > Mahu Undi Usop Wilcha Bagi Menang Maharaja Lawak

17,453,594 total views, 6,063 views today

Mahu Undi Usop Wilcha Bagi Menang Maharaja Lawak

 

He…23x

Kalau la boleh undi Usop Wilcha, sure bro akan sokong bagi dia menang Maharaja Lawak, koman-koman pun dijemput sebagai peserta jemputan.

Bagi memeriahkan suasana dan menambahkan bahang Maharaja Lawak.

Pandai Astro menjana pendapatan dengan menayangkan rancangan ini di channel Astro Warna.

Tak pasal-pasal ramai orang terpaksa melanggan Pakej Mustika semata-mata nak tengok Maharaja Lawak. Nampak beno pakej ini xlaku dulu he..23x

Sapa sokong?

Sila angkat tangan macam Usop Wilcha he..23x

Bicara Bro : Masih belum tergerak hati nak langgan pakej mustika,

Ops, sekarang kat rumah bro sudah dipasang “macam-macam ada” tapi pepaham la bro nie cam mane. Confirm leh kira berapa minit je tengok tv dalam sebulan.

Pasang semata-mata nak tengok F1 live.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Mahu Undi Usop Wilcha Bagi Menang Maharaja Lawak

  1. adoi, tak boleh nak angkat tangan macam die

    terpecot segala urat-urat

    hahhahhahaha,seminggu tak on9

    dan berjaya tak komen blog bro seminggu

    hahhahahhah,terasa kehilangan tak??

    ke rindu ke?? hhahhahahhah

    1. maaf bro xterasa ape2.. coz dalam masa semingu nie juga, bro just update blog + komen je.. bz dengan kerja…

      rehat pun tidak mencukupi

      ok la,

      bro ngaku, bro rindu… jangan la wat lagi ek

    1. He..23x malas nk downloadkan…

      Kalau boleh nk sape2 yang ada rakam dalam decording tue.. sila2 burn bagi kat bro he..23x

      kat youtube cam xberkualiti je

    1. orang perok ayat die kenkadang leh bantai gelap if kena dengan caranya

      bro pun suka, even hantu kak limah abg xpernah tengok

  2. kejap je usop wilcha ni naik lepas cerita hantu kak limah tu. dah jadi trademark dia sendiri dah. Nama, gaya tangan, cara cakap, semua orang ikut. Memang fenomena la kan. Tu tandanya Filem Mamat Khalid tu menjadi. 🙂

    dan Maharaja Lawak sekarang macam siot. gelak je manjang. terbaik. kan bro?

    1. mamat khalid memang terbaik.. dah lama xjumpa dia…

      bro dapat layan kak limah.. 4 bulan awal before ditayangkan… tp xdapat full.. die bg tgk part2 tertentu je…

      tapi memang terbaik la

  3. respect lah dgn dia ni..multi talent..ada good kerjaya..bole menyanyi..bole melawak tak hingat.:DD

    bro setuju tak???angkat tangan mcm sayeeeeeeewwww…=)

    1. bro xleh nk angkat tangan macam tue.. adakah ianya bermakna bro tidak setuju he..23x

      NuReLLe,

      esok jom alamanda… gath dengan Ben, ajak bebudak blogger UKM sama.. dekat dah tue

    1. tue la…

      cadang nk letak komp sendiri sebelah tv.. leh gak layan smbil update blog ke, men game ke

Leave a Reply

Top