You are here
Home > Uncategorized > List Hadiah Birthday Yang Bro Ingin Miliki, Kalaulah Korang Nak Bagi…

17,459,068 total views, 2,235 views today

List Hadiah Birthday Yang Bro Ingin Miliki, Kalaulah Korang Nak Bagi…

Rasanya tinggal lagi sebulan before birthday bro.

Teringin gak, if ade yang sudi nak bagi hadiah kat bro. Dah lama xsambut birthday sendiri.

Last pun masa form 6 kot.

Sanggup bro mintak kat warden nak keluar asrama semata-mata nak sambut birthday memalam [baik gila bro kan, nak fly boleh je.. karang arwah masa hari jadi sendiri kan lagi parah]

Ini wishlist bro :-

  1. Canon SLR Eos 600D
  2. iPhone 4
  3. MacBook Air
  4. Perlancongan dari Air Asia
  5. iPad 2

Apa pula wish list anda?

Mari daftar di sini untuk bulan ini, mana tahu wishlist cam ini akan menjadi milik anda. Cabutan dilakukan setiap hari dalam masa sebulan ini.

Bicara Bro : Setiap hari bro usahakan untuk memenangi hadiah di atas.

Ramai yang dapat, cuma hadiah utama belum lagi dikeluarkan. If nak merasai, baik korang daftar kat sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “List Hadiah Birthday Yang Bro Ingin Miliki, Kalaulah Korang Nak Bagi…

    1. tau xpe.. tengah menanti gak nie…

      tapi jangan la mak datin ke ape kan.. i xsanggup jadi anak ikan he..23x

    1. 🙂 <-- ini la hadiah dari bro, senyuman... manis tau... ikhlas lagi dan itu yang bro termampu

  1. hamboii..sebulan lagi da buat list..before bfday bro bfday sy dlu tw.. nnti sy buat list jugak.. hadia saya?

    doa supaya bro sentiasa dalam lindungan Allah dan sentiasa di limpahkan rezeki yang melimpah ruah..

    1. he..23x kalau hari2 amiera klik iklan bro… setahun mahu cukup duit beli benda kat atas nie

  2. Bro

    My wish list:-

    1. Canon DSLR 7D – dah 8 bulan, masih terkial-kial lagi nak guna, masih belajar
    2.Iphone 4 – he he dah beli sejak launching
    3. Macbookair – tak ada, cuma Macbookpro i5 jek, buat tenet kat rumah
    4. Perlancungan Air Asia – tak nak lah naik AirAsia, bising macam pasar, tahun ni cuma naik MAS, SIA, MAI, KLM dan Firefly je
    5. iPad 2, baru beli last week – he he he
    6.Yamaha RR1 warna putih, Kawasaki ZZR sekarang ni kuat meragam.
    7. Nak tukar tayar kereta – Michelin 235 – 20 sekali dengan rim nya untuk siputih 525
    8. Dapur Impian – under renovation seminggu lagi siaplah kata tauke tu.
    9. Kahwin – dah berapa tahun dah
    10. Baby – dah 5 bulan umur dia dah – Melissa Dania Thwe binti (nama aku lah)

    ceh macam berlagak je aku ni kan, tapi itulah dia, syukur, satu demi satu termakbul… syukur yang tidak terhingga.

    Yang penting Usaha dan doa serta restu dari ibubapa dan keluarga insya Allah

  3. pelancongan dr Air Asia..insyaALLAH bday bro next year eh..hahaha..diz year xcukup bajet la bro..next year yana n sepupu sepapat sume plan nk pegi Korea :DD

    1. Kalau nk idamkan sesuatu.. biar la ianya mahal2.. if dapat yang murah sikit xde la kecewa sangat..

  4. Bro, memang best ar hadiah-hadiah nyer, tapi sya abaikan je jemputan untuk memenangi hadiah tu, sebab tahu memang takkan dapat. Anyway, goodluck bro. Usaha tangga kejayaan. Sya tag bro untuk 1 contest ni. Jom join.

Leave a Reply

Top