Rasanya tinggal lagi sebulan before birthday bro.

Teringin gak, if ade yang sudi nak bagi hadiah kat bro. Dah lama xsambut birthday sendiri.

Last pun masa form 6 kot.

Sanggup bro mintak kat warden nak keluar asrama semata-mata nak sambut birthday memalam [baik gila bro kan, nak fly boleh je.. karang arwah masa hari jadi sendiri kan lagi parah]

Ini wishlist bro :-

  1. Canon SLR Eos 600D
  2. iPhone 4
  3. MacBook Air
  4. Perlancongan dari Air Asia
  5. iPad 2

Apa pula wish list anda?

Mari daftar di sini untuk bulan ini, mana tahu wishlist cam ini akan menjadi milik anda. Cabutan dilakukan setiap hari dalam masa sebulan ini.

Bicara Bro : Setiap hari bro usahakan untuk memenangi hadiah di atas.

Ramai yang dapat, cuma hadiah utama belum lagi dikeluarkan. If nak merasai, baik korang daftar kat sini.