You are here
Home > Uncategorized > Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian

17,431,123 total views, 4,967 views today

Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian

Keputusan Rasmi Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 menjadi topik hangat malam ini di facebook mahupun twitter.

Untuk mengetahui bintang-bintang yang menang, anda boleh ikuti laman facebook dan twitter ABPBH atau beli surat khabar Berita Harian & Harian Metro pada esok hari.

Pasti penuh dengan komen & kritikan dari berbagai pihak.

Malaysia katakan,

Sesiapa pun boleh bersuara. Tetapi kita banayk bersuara untuk sesuatu yang tidak memberi kebaikan pada semua.

So elok jika,

ABPBH = Anugerah Berbagai-bagai Pengomen Berkritik Hari-Hari

Bicara Bro : Tak sangka status facebook bro tersebar meluas di facebook dan menjadi buah mulut orang lain.

Wah, artiskah aku…?? Perlukah bro privacykan facebook bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian

  1. Perggggggggggggg…….
    ramai buat post nie……berkejar2 dgn keywoooood nampaknaya sapa yang berada di atas …em…pe pun..

    Salam ziarah…
    Jemput singgah di blog baru Sumanje
    Tentang Malaysia
    Terima kasih atas kunjungan anda
    Semoga Ceria selalu dan happy blogging
    Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

    :)..

    1. wah SuManje dah ade blog lain.. best2 huhu insya’lah bro akan singgah nanti 🙂

      memang akan ramai yang buat post semata2 copy paste dari orang lain he..23x lepas tue kejar trafik

    1. nak buat cam mne… kul 11 pun bro dah terlelap dah…

      nie pun entry auto publish lepas tengok status facebook bro di sebar2 dalam twitter

    1. wah jelesnye…

      kalau bro, lebih rela tidur atas sana… xlarat nak drive balik perak..

  2. tak tengok abph pon.. tak minat langsung..
    haaa banyak sangat la orng posting abph.. adess seharian tak jumpa entry yg menarik.. pasai privacy fb tu mana baik buat aje… asalkan tak menganggu hidup bro…

    1. termasuk entry ini… genap 5 or 6 entry bro buat semalam.. he..23x

      tapi xramai pun yg datang bace T-T [hujung minggu memang cam tue]

      now bro memang ketatkan privacy…

      cuma xsangka status bro di fb menjadi hangat di twitter.. tersebar begitu saja.. ada yang kredit pada bro.. n ade yg buat macam status sendiri

    2. hehhe ni je mira bukak bro, blog lain tak tgk pon pasai abph..tgk tajuk je.. nasib baik bro tak buat list2 mcm diorng..

      bagus2…

      sabar je la yang cenggitu.. cepat2 bro privacykan fb..hehhe

    3. he..23x apa kate bace entry bro yang terdahulu.. kot2 ade mood nk update blog ke.. share cerita ke…

      bro xminat nak buat list2 tue.. if pendek.. ok lagi.. if panjang berjela tue la yang bro xminat sgt…

      memang dah start privacy… ade 18++ members.. nak delete karang ada pula yang terasa

    4. he…23x bro xmampu nk wat entry panjang berjela.. tgh bz koje + byk blog yg bro perlu update

      tue la.. susah nk cakap ape2 pun pasal dorang nie… lagi2 la kalau bro ade wat ape2 silap kan

    5. bro ade banyak blog la… terlalu banyak…

      cuma xboleh nk revealkan disini

      fb amira bro ade x…??

    1. mana ada glamer pun….

      biasa2 je….

      cikgu ayu.. bulan 5 nie ade gath kat soromban.. jom turun

Leave a Reply

Top