You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Kelas Photography Bersama Ben Ashaari ~ Percuma Kalau Dia Free

17,422,619 total views, 4,440 views today

Kelas Photography Bersama Ben Ashaari ~ Percuma Kalau Dia Free

Ben Ashaari bukan setakat blogger,

Tetapi lebih dari itu, dan ada rakan2 yang bertanya kepada bro “Ben Ashaari tue photographer ke, macam pernah tengok hasil kerja dia”

Jawapan bro,

Maaf bro no komen, sebab Ben jenis merendah diri [walaupun kenyataannya dia memang tinggi] so korang kenalah stalker dia ek.

Perbualan dalam gambar

” Kamera nie, settingnya cam nie Puan Mas [mrs secretary]

Ini pulak function untuk delete semua gambar. Lepas delete, try mintak gambar dekat broframestone.

Konfim dengar dia membebel-bebel.

Bicara Bro : Ini gambar yang mampu bro hasilkan. Banyak lagi gambar yang bro ada, cuma tidak boleh diupload atau dipublishkan tanpa kebenaran.

Buat Ben, Hang kaki stalker aku rupanya ek, patut la ada je idea nak perkena aku.

Gambar mini gath Alamanda

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Kelas Photography Bersama Ben Ashaari ~ Percuma Kalau Dia Free

    1. Bro nak ajar orang pasal kamera xreti…

      Sebab tue la, susah nak tengok bro beraksi.. selalu beraksi dalam senyap je

    1. He..23x dia hari nie ade meeting dengan Heliza..

      Bro je sekarang nie, nk fokus kat benda lain. Heliza terpaksa bro abaikan

    2. berlagak ke..?? sorry if rasa cam tue…

      Bro yang kenalkan Heliza dengan Ben, Bro yang contact Heliza untuk Ben + crew 1tube untuk project mereka akan datang.

      Dorang ada invite bro.. Bro xboleh nak bagi komitment

      Bro ada kerjaya sendiri

      dan bro pun ada matlamat & fokus yang perlu bro capai.. ๐Ÿ™‚

  1. oooooooooo…amik gambar tanpa kebenaran ye!
    tang perbualan tu yang tak boleh blahnye..cam perli je! mana lagi gambar lain?

    terima kasih bro!
    sangat comel gambar ini…Mas suka 1000x
    glamerlah Mas lepas ni…kih3

    1. Eh, cam mne mas tahu bro wat entry nie ek.. laju je masuk nie…

      comeykan.. maaf la bro xde basic photographer… mana yang bro nampak menarik, bro akan shoot

      perlu ke mintak kebenaran.

      Nanti x cantik la hasil kerja bro nie…

      p/s- memang perli, bukan perli.. tetapi nak nampakkan bahawa gambar itu bernyawa dan mempunyai value

    2. hehehehee…Mas kan pengintip!

      alah tak kisahlah…tak mintak kebenaran pun takpe!
      Mas suka sangat gambar ni…Mas mintak izin copy ek..

      nak buat entri gak…sehari bersama Ben Ashaari!
      camne ok tak?

      gambar lain takde ke…gambar Mas ngan abg Ben je..
      hehehehe…

    3. bro suka upload satu satu la mas…

      nantikan la ek.. pe2 kena usha kat fan page bro… ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top