You are here
Home > Uncategorized > Kami Di Alamanda, Putrajaya

17,443,170 total views, 2,381 views today

Kami Di Alamanda, Putrajaya

Kami blogger-blogger yang suka menyemak. Lokasi yang disemakkan kali in adalah Alamanda.

Mereka yang berjaya menyemakkan diri ..

www.benashaari.com

www.azfar9897.blogspot.com

www.alongusop.blogspot.com

www.masikarfan.blogspot.com

www.enulwanie.blogspot.com

www.goierago.blogspot.com

www.masahmadsafwan.com

www.BroFramestone.com

www.wacanaku2009.blogspot.com

www.nenizazi.blogspot.com

http://yanananako.blogspot.com

www.mylifesstoryblog.blogspot.com

www.basiliskkeichou.blogspot.com

dsd

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

62 thoughts on “Kami Di Alamanda, Putrajaya

    1. xmuat kamera… harap maklum

      lagi satu,

      bakal pengantin mane leh amik gambar, nanti hilang serinya

    2. bro tunggu respon epal.. xde la pulak,

      ramai yang tumpang bro, tp dari cheras la he..23x eh driver + skandal xde ke..?? wat penat je bro wat iklan baru2 nie

    1. Thank… 🙂

      Xtau nak tunjuk ajar ape.. anyway thank coz sudi datang ke blog yang tiada ape2 nie

    1. menyemak yang cam mne xleh tue ek…

      bila la leh lepak dengan mu pulak nie… datuk JMR manyak bz sekarang nie ek

    1. he..23x ok dah kenal, dah kenal…

      cam je nama kamu tue.. tp xcam orangnye.. nmpk cute sesangat he..23x

    1. Sapa suruh datang lambat….

      So bro malas nk edit entry nie buh link korang… nnt bro akan buat entry susulan ek

    1. selama nie…??

      patut la semalam jumpa, tengok muka cam ku kenal je.. tp xleh nk tangkap nama..

      thank untuk klik semalam ek

    1. lambat sampai huhuu

      bro copy dari Ben Ashaari… nnti ada satu entry bro post balik sape2 yang join tapi xde link blog

  1. walaupun dkat je UKM dgn alamanda.. tp xde kesempatan nk gi.. hehehehe…

    psttt..nak citer lama ni, dulu pernh nmpk bro masa abg nara buat tygn free citer hikayat merong mahawangsa.. tp segan gilakkkk nak tegur.. hahahahahahah..kelakar tul!!

    1. ala.. nape nie.. ramai je budak UKM yang join datang.. tp semua dtg lambat he..23x

      oh ye ke.. nape xtegur je bro…

      nk segan nape.. bro orang biasa2 je.. ke dengan nara xsegan…

      hari tue bro just tolong nara jaga booth dia je.. bg2 ticket n car sticker he..23x

    1. adeh… boleh login ke x ke akaun blogger.com.. if boleh, insya’lah leh diselamatkan…

      if tidak,

      bro xleh nk tolong ape2.. anggap je la akaun kamu dah di hack..

      tp kalau leh log in.. cepat2 roger cik epal or ben.. coz dorang pernah kena…

      bro pernah tolong orang lain dulu.. tp time tue die leh log in n die bg bro log in akaun die…

    2. ala sian die ek….

      mmg bukak terus blog baru ek… ape yang terjadi sebenarnye…

      cer cite cer cite…

      pakai je la blog berbayar cam bro.. tp kena kuar duit la beli hosting + domain

  2. selamat pagi bro!
    semalam masa Mas tangkap gambar ngan abg Ben ada tangkap juga tak gambar tu!

    kalau ada Mas nak gambar tu…Mas dah terdelete gambar tu dalam kamera Mas! huhuhuhu

    1. tangan gatai.. xreti dok diam huhu…

      kan dah kena dengan bro he..23x awat terdelete ek.. insya’lah karang lunch bro upload ek

  3. huhuhuhu…sedih arr kena marah!
    bukan tangan Mas yg gatai…tapi tangan husband yg gatai! dah kena cubit dah dia semalam…hehehehe

    ok…terima kasih!

Leave a Reply

Top