You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Kalaulah Bro Mampu Beristeri Empat

17,431,748 total views, 5,592 views today

Kalaulah Bro Mampu Beristeri Empat

Lawak pula melihat pic ini yang bro amik semasa melawat blog si FitriHadi yang sudi mengiklan di blog bro.

Kalau la bro mampu beristeri 4?

Ada tak sesiapa yang sudi menjadi calon isteri-isteri bro?

Bro tidak mampu nak janjikan apa-apa buat bakal isteri-isteri bro. Kalau boleh, bro nak bawak korang naik motor cam nie. Hope tiada antara korang yang mempertikaikan 1st class ke 2nd class or xde class.

Terima seadanya,

Kebahagiaan di akhirat yang perlu kita miliki.

Bicara Bro : Bro tahu bro tidak la semampu mana, jika ingin menjadi milik bro, jangan aspect lebih dari bro. Terima bro seadaannya.

Bro juga tidak mampu berada di tahap ini tanpa sokongan korang. So undi la bro untuk Blogger of The Year [Nak masuk top 10]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

62 thoughts on “Kalaulah Bro Mampu Beristeri Empat

    1. he..23x muka terkejut beruk tue la.. leh jadi keistimewaan…

      mana tahu lepas nie dok teringat je kat eyqa he..23x

    2. hahaha.. nak amik ati la tuh! dah kutuk2 muke org cam beruk pastu nak cover2 line plak eak bro… nasib la eyqa ni baik ati..klu tak… *wa? 😛 hahaha..

    3. Kalau tidak ape ek…?? jom lunch semasa tghari nie.. tnda bro nk mintak maaf..

      lepas nie entah berjumpa entah tidak kan

    4. klu tak da kene lepuk da ngan eyqa.. hihi… aish? lunch? baru plan tamo makan…erm.. klu nak lunch kat mane? erk..?? satu lagi.. mnta maaf sb?

    5. Entah… bro xbiasa kuar tengahari lunch.. tp klau nk boleh je.. bro selalu lepak mamak je.. cepat sikit servicenye….

      kalau nk roger bro ek…

      minta maaf sebab dok buli eyqa la

    6. haaaa… tau pun kuat buli eyqa.. ingt tak sedar tadi.. klu tak sedar eyqa nak bagi sedar.. hihihii… hmm.. boleh kot.. tp ber2 je ke?

    7. oh…. CPR…???? boleh je.. tapi CPR stand 4 “CEPUK” “PENAMPOR” “RENJATAN ELEKTRIK” mane nak?? hihihihi….

    8. Woooohhhh… simpang malaikat 44.. “reramai” pulak tu.. aiseyh bro.. ingt eyqa org yang gitu ke hape…?? yang stand 4 “P” tu banyak tau… “penyepak, penampor, pelangkung, penerajang pun ade.. nak? ” hahahaha… insyaAllah tak de hal boleh la kot.. tapi aduh.. malunye… -.-“

    9. wah… eyqa komen kat blog bro nie.. kalau di compile kan dah boleh ajdi satu entry dah nie…

      mana dapat word 4P tue ek…

      wat la entry bertajuk 4P buat mereka yang kurang ajo..

      memang sesuai dah tue…

    10. tau tak pe… bley kd top commenter ni.. hihihi…
      4 P tu.. haaa.. nice suggestion.. bley gak.. hihihi…

    11. Memang boleh jadi top komenter dah nie he…23x

      dah buat nanti bgtau bro.. bro wat entry susulan pulak sambil promote eyqa huhuhu

    12. waaahhh… mekasih2… insyaAllah tak de hal eyqa wat eak.. 🙂 thnx la berniat nak promote.. bukn senang blogger famous nk offer promote kan? hihihi.. *prasan la tu.. ahahahhaa.. 😛 *gurau je bro…

    13. aiii.. awal la ni yg eyqa knal… eyqa tak setahun pun lagi berblog tau… erm.. baru beberape bulan…banding dgn bro.. aiyooo…

    14. Jangan la banding dengan bro huhuhu…

      Bro bukan siapa-siapa.. nie nk jumpa kat mane nie..?? Nak bro amik ke

    15. alorh… merendah diri plak… erm… ish.. mcm malu je… tak jadi la bro.. kang mcm2 muke plak yg kuar ni.. segan pulak…

    16. Bro memang rendah je orangnye.. xde tinggi mane pun huhu…

      confirm ke x jadi nie.. bro ok je.. tgh tgu kul 1 n tgu jawapan dari kamu je nie

    1. Masih belum adil lagi… ada tengok cite seniman bujang lapok.. duduk kat lantai beza je.. dah dinamakan 3rd class…

    1. perlu gak kejar masa… bukan senang nk gunakan masa yanga da untuk melayan 4-4 isteri kan he..23x

    1. eh.. adakah ini offer diri sendiri kepada bro..??

      jika sudi katakan sudi, tidak bro tertampi2 huhuhu

    1. bro rasa bro xmampu.. itu la kenyataannya… tp bro masih mampu berusaha…

      sakit didunia adalah ujian.. kebahagiaan di akhirat adalah kekal…

      insya’lah

    1. He…23x tue la pasal… so kena pegang kuat2 bagi x terjatuh huhuhu…

      ye je ramai yang sudi…

      mana ade pun.. yang sudi pun just nk jadi the one and only je.. xde pulak yang nak bermadu walaupun bro mampu.. [mampu kot]

    2. kalau terjatuh dan si suami tak perasan…habis kene tinggal kat tengah jalan tu…hehehe

      biasanya org ppn memang nak jadi one and only…sbb parah bila kene share orang tersayang..

    3. rasanya suami leh perasan.. len la kalau si madu buat2 xperasan he…23x

      susah nak memuaskan hati semua pihak kan…

      dan ade perempuan bila dah dapat xreti nak jaga suami.. tue yang kenkadang ada suami yang terkilan.. yang convert jadi gay pun ramai juga

    4. jangan-jangan madu saje-saje tolak sebab cemburu kot…heheheh

      betul tu bro..nak puaskan hati semua mmg susah…sure ada je yang kurang sini sana..

      bab menjaga suami tu..puteri tak reti nak komen sbb belum ada suami lagi…huhuhu…Tapi rasanya suami dan isteri perlu mainkan peranan masing-masing dengan sebaik mungkin…barulah dapat elakkan isu curang dan sebagainya…

      ish ada ke yang terkilan sampai convert gay…sian sian

    5. he..23x cemburu nape… cemburu sebab xdapat tempat duduk yang best nye…

      yup.. kenkadang bukan masing2 berniat nak curang.. cuma, bila permintaan dan kehendak sendiri ada orang lain yang boleh tunaikan

      ada je.. ramai yang bro jumpa dah convert

    6. cemburu sebab dpt tmpt duduk low class kot..hehehe…lagipun perasaan cemburu tu memang ada dalam diri manusia..kan kan

      yer betul tu bro…sebab tu pasangan mula mencari yang lain especially bila rasa diabaikan oleh pasangan..
      wah rupanya ramai yang convert ek…patutlah ramai yang single macam aku ni…hahahaha

  1. gambar xleh blah..wakakaka…aku pun mula2 pk mane yg no4 tue..hahaha….mcmtue mmg adiL..lol respect pak aji..hahaha..

    aku? stakat ni xmampu..tp klo daa mampu nnti aku aku rase mcm xmampu bahagi masa plak…….4 is too much kot……lol.

    i rather spend my money on my travel trips then other wifeys…lol….

Leave a Reply

Top