Jawatan Kosong : Pemandu Peribadi + Skandal Kapada Cik Epal

Ini bro ada satu jawatan kosong nak kongsikan kepada korang,

Terutama kepada lelaki yang masih single atau yang mahu mengisi kekosongan yang telah disediakan.

Apa yang korang perlu lakukan?

Hanya perlu menjadi pemandu peribadi sambil merangkap sebagai skandal kepada datin seri epal selama sehari.

Menjemput beliau dari UIA – Universiti Islam Antarabangsa ke Alamanda Putrajaya, dari pukul 10pagi hingga petang semperna :-

Mini Gath Blogger + Bowling + Vlog by 1tube
Alamanda Putrajaya
Anjuran Ben Ashaari + Bro Framestone as tuan rumah gathering kali ini

Bicara Bro : Semalam Ben msg bro mintak bro amik cik epal di UIA,

Tertibe terasa cam malas je nk ke area UIA, so bro buat iklan ini, kot-kot ada yang sudi.

Untuk gath kali ini, sesiapa pun boleh hadir, blogger ke x blogger pun boleh. Jangan ada yang dok cakap belakang, bro buat gath xjemput korang.

Iklan : Mesti anda teringin nak jadi pemandu peribadi. Apa kata anda jadi pemandu UBER. Lebih masyuk dan waktu kerja yang flexible.

Ingin tahu, bagaimana nak menjadi pendapatan lebih sebagai pemandu UBER? Boleh baca panduan Rahsia Jana Wang Dengan UBER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,448,222 total views, 4,114 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

80 responses to “Jawatan Kosong : Pemandu Peribadi + Skandal Kapada Cik Epal”

  1. mohd ralley bin abdullah says:

    saya nak,,,,,,,,,?????

  2. saiful azhar bin ali says:

    sy mmg mencari pemandu peribadi n bodyguard

  3. saiful azhar bin ali says:

    klu percaye kan sy blh call di 0176671595..
    sy harap sgt2 blh dpt kje..
    bye2 askmmmm

    • roy says:

      saya nak cari part time sebagai pemandu,bodyguard sy x minat, harap2 ada yg sudi memberikan info kepada saya

  4. hafiz faisal bin hassan says:

    nak sgt2

  5. mohd azmi bin dollah says:

    saya; azmi dollah umor 40 tahun,tinggal di ampang selangor. saya sedang mencari perkerjaan sebagai pemandu peribadi,saya betul-betul mahu berkerja sekiranya saudara/saudari/cik/tuan/puan ingin memerlukan kehimatan kami untuk tuan/puan sila hubung saya di talian ini;014-7371207/03-41615159.bila-bila masa saja…

  6. adha says:

    Saye sedang mencari job driver utk ‘sabtu dan ahad’ sahaja. Klu ade sesiapa yg memerlukan sy pada hr trsebut, sila hubungi – 0173253101. ‘adha’ org K.L thanks!

    • nazri aziz says:

      sy ade lesen klas d sy ingin mencari pemandu jawatan apa yg bleh anda bantu…talian hubungi kami 0108976684

  7. adha says:

    Saye sedang mencari job driver utk ‘sabtu dan ahad’ sahaja. Klu ade sesiapa yg memerlukan sy pada hr trsebut, sila hubungi – 0173259101. ‘adha’ org K.L thanks!

  8. RIDHUAN says:

    sy muhammad ridhuan umur 31 tahun sedang mencari kerja sebagai pemandu peribadi jika ada kekosongan boleh col sy 017-9789691

  9. wan saiful says:

    i want this job..pleasa call me anytime wan saiful contact number 017-3345794.

  10. AIDILADHA AZIZ says:

    Saya bekas anggota polis dan ingin mencari pekerjaan pemandu peribadi atau pengawal peribadi. Pengalaman dalam tugas polis hampir 10 tahun. Saya juga ada pengalaman membawa pegawai polis untuk tugas luar kawasan dan perjalanan jarak jauh. Berdisiplin dan mahir menggunakan senjatapi.Saya tinggal di kawasan Pantai Dalam, KL. Pihak tuan/puan boleh hubungi saya ditalian 017-8737475. Saya boleh bekerja bila-bila masa.

  11. ismail says:

    askum saya pun mencari jwtn driver juga dah bosan kege tpt lama..tertekan sgt

  12. shah says:

    kalau mcm tu sy pun tgh cari kerja nie…..

  13. saya sedang mencari kerje sebagai pemandu peribadi ..
    saya sudah 2 tahun menjadi pemandu peribadi ..
    datin boleh telefon saya di nombor 017 – 688 4730

  14. Saya berminat menjadi pemandu peribadi artis/pelakon/datuk/datin/ahli koprat/pegawai atau kerja-kerja seni seperti melukis lukisan dinding,buat kraf tangan,lukis batik,semua kerja seni saya suka.Pernah bekerja dengan Datuk Tom Abang Sofi,Datuk Abang Kalid,Artis Camelia dan Datuk Razali.umur saya 45 tahun dah berumahtangga dan mempunyi 7 orang anak.Tinggal di ampang.Sekiranya ada yg perlukan khidmat saya,hubungi H/P:0197756008 atau 0176702542 hamid/azree

  15. jevan says:

    saya jevan umur 26 saya sedang mencari kerja. Dulu 2 tahun ada pernah kerja di escort team.0163625388 ini num i jevan.

  16. sy amat memerlukan jawatan sebagai pemandu….pls

  17. Memang nk sgt2 pemandu tu..call din 017-2383672.wslam..

  18. Ammer says:

    Jika ada kekosongan utk jwatan pemandu peribadi… bleh hubugi sy secepat mgkin..
    sy fasih jalan sekitar k.L dan bandar2 sekitar smenanjung mlaysia… insyaallah sy akan berikan prkhidmatan yg terbaik jiga dpat kejasama dari pihak tuan… Ammer Basha 0176375363

  19. adi says:

    sy nk cari kerja kosong sebagai pemandu peribadi tuan dan puan.
    agar sy dpt membantu ibu dn adik sy yg masih bersekolah dan juga sewa rumah
    rm900 sebulan.hubungi sy di talian maxis 0108920673 (ADI) jika ada,
    SEKIAN TERIMA KASIH.

  20. perlu kn driver,,,
    bg thu,;-)
    berminat lerrr

  21. lenchai says:

    Cm yek2 jer

  22. yoe says:

    Sy boleh jd drive dn bodygurad,,ni no sy……0199752798

  23. khairil amran md ali says:

    Hi bro..aku tgh cari pekerjaan utk sara hidup…ada tak jawatan sebagai pemandu peribadi..aku tgl kat tropicana selatan pju 3..tk

  24. arun says:

    Kalau ada jawatan kosong sambilan sebagai body guard tlg pm sy. (pada hari cuti umum ,sabtu dan ahad.tel :016-2008546

  25. hafiz says:

    sy mencari kerja sebagai pemandu peribadi atau sebagai pengawal peribadi, mahir di kawasan perlis,kedah.p.pinang perak dan kelantan… boleh mengunakan senjata api, serta memiliki ilmu mempertahankan diri…. jika ada yg berminat boleh hubungi sy di talian 012 4266163

  26. ikhwan roslan says:

    sy nak..call sy 0136625434

  27. ibrahim says:

    Saya amat memerlukan. 019-9764367.Terima Kasih.

  28. asrulhisyamasmuri says:

    As’kum saya ingin mohon jawatan pemandu peribadi sekiranya ada kekosongan hubungi saya 0176318683/0133533204

  29. PUAN AYU says:

    Saya memerlukan seorang pemandu syarikat yang boleh bekerja di Port Klang Free Zone.(PKFZ)(Urgent)
    Gaji di antara RM 1500 – RM 2000.
    Hari Isnin – Hari Jumaat sahaja. Sabtu xbekerja.
    Tahu selok belok kawasan Lembah Klang, KL, dan sekitar kawasan berhampiran.

    Sesiapa yang berminat, sila hubungi saya di talian 03-3101 4000.

  30. ruslan md kasim says:

    Hi…my name is ruslan and i am seeking for a job as a personnel driver. If anybody interested, please do not hesitate to call me at my e-mail address as above mentioned. Thank you.

  31. Adi Elite says:

    As salaam mualaikum tuan/puan.sy berminat menjadi driver tuan/puan.sy memerlukan kerja utk menampung sesuap nasi dn sewa rumah RM900.00 sebulan.seminggu yg lepas sy baru kehilangan motorsikal yg dicuri oleh manusia yg tak berhati perut.hidup sy semakin susah.ayah saya dah lama meninggal dunia.sekarang saya jaga Mak Dan Adik Saya.jikalaw tuan/puan memerlukan sy.sila call sy ditalian 01112250720 (adi)

  32. KHAIRUL ANUAR says:

    saya mencari kerja sebagai pengawal peribadi atau pemandu peribadi, mempunyai sijil dalam kursus pengawal peribadi. saya adalah seorang bekas tentera, mahir menggunakan senjata api, mempunyai ilmu mempertahankan diri, dan mahir kawasan kedah, perlis dan pulau pinang.,, berminat boleh hubungi saya di talian 019-8243424 (khairul anuar).. tq

  33. cosmas says:

    Sy nk JD pmandu pribadi cik epal

  34. putera pelindung says:

    saya nak kerja

  35. MOHD HANIS BIN MOHD ISA says:

    Kemasukan segera sebagai pemandu peribadi

  36. meil says:

    sy nk kerja masih ada kekosongan ,selain pemandu ke ?
    kalau ada please call 0179160681

  37. Affis Norhazizan says:

    Saya sedang mencari kerja sebagai pemandu peribadi saya boleh kerja lebih masa dan kerja di luar kawasan.sesiapa memerlukan pemandu peribadi .saya bersedia berkhidmat untuk anda

    • shidi says:

      assalammualaikum saya shidi di sini saya ingin mencari pekerjaan yang baru bolehkah saya dapat jawatan ini
      jikalau ia … hubungi saya di no 0173887037

  38. shah says:

    saya mencari kerja pengawal peribadi datin atau dato.boleh cantact 019-5960679

  39. uraimy says:

    Sekarang kerja sebgai driver kontena dah penat pusing 1 malaysia kalau ada job sebagai driver dato ke datin ke ok gak kalau gaji berbaloi col saya 0136263532

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge