3,991,477 total views, 10,607 views today

Jawatan Kosong : Pemandu Peribadi + Skandal Kapada Cik Epal

Ini bro ada satu jawatan kosong nak kongsikan kepada korang,

Terutama kepada lelaki yang masih single atau yang mahu mengisi kekosongan yang telah disediakan.

Apa yang korang perlu lakukan?

Hanya perlu menjadi pemandu peribadi sambil merangkap sebagai skandal kepada datin seri epal selama sehari.

Menjemput beliau dari UIA – Universiti Islam Antarabangsa ke Alamanda Putrajaya, dari pukul 10pagi hingga petang semperna :-

Mini Gath Blogger + Bowling + Vlog by 1tube
Alamanda Putrajaya
Anjuran Ben Ashaari + Bro Framestone as tuan rumah gathering kali ini

Apa-apa hal roger cik epal di facebook beliau.

Bicara Bro : Semalam Ben msg bro mintak bro amik cik epal di UIA,

Tertibe terasa cam malas je nk ke area UIA, so bro buat iklan ini, kot-kot ada yang sudi.

Untuk gath kali ini, sesiapa pun boleh hadir, blogger ke x blogger pun boleh. Jangan ada yang dok cakap belakang, bro buat gath xjemput korang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

66 Responses to Jawatan Kosong : Pemandu Peribadi + Skandal Kapada Cik Epal

  1. mohd ralley bin abdullah says:

    saya nak,,,,,,,,,?????

  2. saiful azhar bin ali says:

    sy mmg mencari pemandu peribadi n bodyguard

    • wee says:

      sy nak cari kerja pemandu peribadi but sy org sarawak

    • kikofairuz says:

      Saya berminat tu jadi pemandu peribadi cum bodyguard….0172292177

    • mohd noor hisham says:

      Saya pernah menjadi personal drived dan bodyguard kepada kerabat n9 sekarabg ni saya tak kerja saya duk taiping,kalau bodyguard duk dekat umah majikan ok saya nak pasal saya takder transport

  3. saiful azhar bin ali says:

    klu percaye kan sy blh call di 0176671595..
    sy harap sgt2 blh dpt kje..
    bye2 askmmmm

    • roy says:

      saya nak cari part time sebagai pemandu,bodyguard sy x minat, harap2 ada yg sudi memberikan info kepada saya

  4. hafiz faisal bin hassan says:

    nak sgt2

  5. mohd azmi bin dollah says:

    saya; azmi dollah umor 40 tahun,tinggal di ampang selangor. saya sedang mencari perkerjaan sebagai pemandu peribadi,saya betul-betul mahu berkerja sekiranya saudara/saudari/cik/tuan/puan ingin memerlukan kehimatan kami untuk tuan/puan sila hubung saya di talian ini;014-7371207/03-41615159.bila-bila masa saja…

  6. adha says:

    Saye sedang mencari job driver utk ‘sabtu dan ahad’ sahaja. Klu ade sesiapa yg memerlukan sy pada hr trsebut, sila hubungi – 0173253101. ‘adha’ org K.L thanks!

    • nazri aziz says:

      sy ade lesen klas d sy ingin mencari pemandu jawatan apa yg bleh anda bantu…talian hubungi kami 0108976684

  7. adha says:

    Saye sedang mencari job driver utk ‘sabtu dan ahad’ sahaja. Klu ade sesiapa yg memerlukan sy pada hr trsebut, sila hubungi – 0173259101. ‘adha’ org K.L thanks!

  8. RIDHUAN says:

    sy muhammad ridhuan umur 31 tahun sedang mencari kerja sebagai pemandu peribadi jika ada kekosongan boleh col sy 017-9789691

  9. wan saiful says:

    i want this job..pleasa call me anytime wan saiful contact number 017-3345794.

  10. AIDILADHA AZIZ says:

    Saya bekas anggota polis dan ingin mencari pekerjaan pemandu peribadi atau pengawal peribadi. Pengalaman dalam tugas polis hampir 10 tahun. Saya juga ada pengalaman membawa pegawai polis untuk tugas luar kawasan dan perjalanan jarak jauh. Berdisiplin dan mahir menggunakan senjatapi.Saya tinggal di kawasan Pantai Dalam, KL. Pihak tuan/puan boleh hubungi saya ditalian 017-8737475. Saya boleh bekerja bila-bila masa.

  11. ismail says:

    askum saya pun mencari jwtn driver juga dah bosan kege tpt lama..tertekan sgt

  12. shah says:

    kalau mcm tu sy pun tgh cari kerja nie…..

  13. saya sedang mencari kerje sebagai pemandu peribadi ..
    saya sudah 2 tahun menjadi pemandu peribadi ..
    datin boleh telefon saya di nombor 017 – 688 4730

  14. Saya berminat menjadi pemandu peribadi artis/pelakon/datuk/datin/ahli koprat/pegawai atau kerja-kerja seni seperti melukis lukisan dinding,buat kraf tangan,lukis batik,semua kerja seni saya suka.Pernah bekerja dengan Datuk Tom Abang Sofi,Datuk Abang Kalid,Artis Camelia dan Datuk Razali.umur saya 45 tahun dah berumahtangga dan mempunyi 7 orang anak.Tinggal di ampang.Sekiranya ada yg perlukan khidmat saya,hubungi H/P:0197756008 atau 0176702542 hamid/azree

  15. jevan says:

    saya jevan umur 26 saya sedang mencari kerja. Dulu 2 tahun ada pernah kerja di escort team.0163625388 ini num i jevan.

  16. sy amat memerlukan jawatan sebagai pemandu….pls

  17. Memang nk sgt2 pemandu tu..call din 017-2383672.wslam..

  18. Ammer says:

    Jika ada kekosongan utk jwatan pemandu peribadi… bleh hubugi sy secepat mgkin..
    sy fasih jalan sekitar k.L dan bandar2 sekitar smenanjung mlaysia… insyaallah sy akan berikan prkhidmatan yg terbaik jiga dpat kejasama dari pihak tuan… Ammer Basha 0176375363

  19. adi says:

    sy nk cari kerja kosong sebagai pemandu peribadi tuan dan puan.
    agar sy dpt membantu ibu dn adik sy yg masih bersekolah dan juga sewa rumah
    rm900 sebulan.hubungi sy di talian maxis 0108920673 (ADI) jika ada,
    SEKIAN TERIMA KASIH.

  20. perlu kn driver,,,
    bg thu,;-)
    berminat lerrr

  21. lenchai says:

    Cm yek2 jer

  22. yoe says:

    Sy boleh jd drive dn bodygurad,,ni no sy……0199752798

  23. khairil amran md ali says:

    Hi bro..aku tgh cari pekerjaan utk sara hidup…ada tak jawatan sebagai pemandu peribadi..aku tgl kat tropicana selatan pju 3..tk

  24. arun says:

    Kalau ada jawatan kosong sambilan sebagai body guard tlg pm sy. (pada hari cuti umum ,sabtu dan ahad.tel :016-2008546

  25. hafiz says:

    sy mencari kerja sebagai pemandu peribadi atau sebagai pengawal peribadi, mahir di kawasan perlis,kedah.p.pinang perak dan kelantan… boleh mengunakan senjata api, serta memiliki ilmu mempertahankan diri…. jika ada yg berminat boleh hubungi sy di talian 012 4266163

  26. ikhwan roslan says:

    sy nak..call sy 0136625434

  27. ibrahim says:

    Saya amat memerlukan. 019-9764367.Terima Kasih.

  28. asrulhisyamasmuri says:

    As’kum saya ingin mohon jawatan pemandu peribadi sekiranya ada kekosongan hubungi saya 0176318683/0133533204

  29. PUAN AYU says:

    Saya memerlukan seorang pemandu syarikat yang boleh bekerja di Port Klang Free Zone.(PKFZ)(Urgent)
    Gaji di antara RM 1500 – RM 2000.
    Hari Isnin – Hari Jumaat sahaja. Sabtu xbekerja.
    Tahu selok belok kawasan Lembah Klang, KL, dan sekitar kawasan berhampiran.

    Sesiapa yang berminat, sila hubungi saya di talian 03-3101 4000.

  30. MuJE says:

    wah, cepat2. jadi driver #retis tuuuu… :P
    MuJE recently posted..noraishasiti@yahoocouk

  31. nak pergi…
    tp xde duit dah
    haha

  32. zaMir says:

    rumah saya kat Gombak..hehe….tapi skang kat serdang…tak dapat nak join la esok…nak study…mggu depan dah exam….huhu

  33. MM says:

    aku nak gak pemandu peribadi tp utk wanita, taraf datin2 jerk…hahaha…ambik aku kat Shah Alam, x naik kete murah2…hahaha
    MM recently posted..Kelebihan &amp Keburukkan Vlog

  34. aliarosli says:

    pompan tak leh ke bro??

    tapi dalam mimpi jelah

    hahhahhahah
    aliarosli recently posted..nak lawan PCM dan pembuat donat! puteri katek bila lagi

  35. Lord Zara says:

    Pergh!
    Siap ada buat iklan ni. Woot!
    :)

    Have fun di Gath semua! :)
    Lord Zara recently posted..Perempuan Itu Tidak Pernah Kesepian

  36. nizam says:

    ohohoho..tak minat skandal2 ni… hehe..
    untuk gathering ni tak dapat pergi kot..mungkin next time.. selamat bergathering ya bro… ;)
    nizam recently posted..Apa Yang Kita Tetapkan Dalam Minda Kita

  37. zaMir says:

    yup…final exam…haha
    dah dekat dgn ptrajaya dah…kat upm je. nih….
    zaMir recently posted..Nasib Baik la…kalau tak…

  38. Hafism says:

    berminat tp CGPA tak tinggi :P

  39. touya says:

    Takper nanti gath kat Ipoh , aku jadi pemandu untuk semua awek

  40. Chybee says:

    nak gak tp takde lesen memandu. boleh ke? :D
    Chybee recently posted..When The Night Begins

  41. fizz says:

    aq mmg mnat nk jd driver niyh… tp mcm mne..??

  42. Bro Framestone says:

    bro xminat… bg orang lain he..23x

  43. Bro Framestone says:

    duit pergi mane nie ek..

    cer cite cer cite

  44. Bro Framestone says:

    Jangan jadikan itu sebagai alasan

    len kali study awal2 he…23x

    final exam ke

  45. Bro Framestone says:

    Tue la.. ade je blogger upm yang nak join.. alang2 biar la turun reramai dari sane kan

  46. MuJE says:

    tak minat dan tak mampu jugak.. :P
    MuJE recently posted..noraishasiti@yahoocouk

  47. Bro Framestone says:

    wah demand he…23x

  48. Bro Framestone says:

    boleh je if nk jadi, tp kalau lelaki lagi berkat he..23x kot2 leh ehem2 kan huhuhu

    mimpi apa la tue kan

  49. Bro Framestone says:

    He…23x xleh blah kan huhuu

    Ben msg bro, suruh bro jadi driver si epal nie… bro xlalu sana, so xleh la nk amik die

  50. Bro Framestone says:

    iyo je xsuka.. sekali terlibat sama cam mne..??

    ok je nizam… if ade rezeki kita akan berjumpa juga kan :)

  51. Bro Framestone says:

    he…23x if terlibat tue.. pasang2 la niat nak buka kauta ek

    terpaksa terima ke pasrah menerima

  52. nizam says:

    iyer..tapi kalau terlibat tu tak boleh buat apelakan..terpaksa terima la… :P

  53. Bro Framestone says:

    he…23x nak jadi suami… mane tengok CGPA… just tengok sama ada kat tempat asal or dalam botol he…23x

    Duit banyak x if nk jadi menantu orang fames nie

  54. Bro Framestone says:

    he…23x jadi pemandu bro xnak ke

  55. Bro Framestone says:

    boleh je…

    asalakn ade kereta n reti bawak

  56. nizam says:

    takpe bro…koata kan sampai 4..eheheheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge