Jawatan Kosong : Pemandu Peribadi + Skandal Kapada Cik Epal

Ini bro ada satu jawatan kosong nak kongsikan kepada korang,

Terutama kepada lelaki yang masih single atau yang mahu mengisi kekosongan yang telah disediakan.

Apa yang korang perlu lakukan?

Hanya perlu menjadi pemandu peribadi sambil merangkap sebagai skandal kepada datin seri epal selama sehari.

Menjemput beliau dari UIA – Universiti Islam Antarabangsa ke Alamanda Putrajaya, dari pukul 10pagi hingga petang semperna :-

Mini Gath Blogger + Bowling + Vlog by 1tube
Alamanda Putrajaya
Anjuran Ben Ashaari + Bro Framestone as tuan rumah gathering kali ini

Apa-apa hal roger cik epal di facebook beliau.

Bicara Bro : Semalam Ben msg bro mintak bro amik cik epal di UIA,

Tertibe terasa cam malas je nk ke area UIA, so bro buat iklan ini, kot-kot ada yang sudi.

Untuk gath kali ini, sesiapa pun boleh hadir, blogger ke x blogger pun boleh. Jangan ada yang dok cakap belakang, bro buat gath xjemput korang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5,522,507 total views, 2,603 views today

Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

68 thoughts on “Jawatan Kosong : Pemandu Peribadi + Skandal Kapada Cik Epal

    • Saya pernah menjadi personal drived dan bodyguard kepada kerabat n9 sekarabg ni saya tak kerja saya duk taiping,kalau bodyguard duk dekat umah majikan ok saya nak pasal saya takder transport

    • saya nak cari part time sebagai pemandu,bodyguard sy x minat, harap2 ada yg sudi memberikan info kepada saya

  1. saya; azmi dollah umor 40 tahun,tinggal di ampang selangor. saya sedang mencari perkerjaan sebagai pemandu peribadi,saya betul-betul mahu berkerja sekiranya saudara/saudari/cik/tuan/puan ingin memerlukan kehimatan kami untuk tuan/puan sila hubung saya di talian ini;014-7371207/03-41615159.bila-bila masa saja…

  2. Saye sedang mencari job driver utk ‘sabtu dan ahad’ sahaja. Klu ade sesiapa yg memerlukan sy pada hr trsebut, sila hubungi – 0173253101. ‘adha’ org K.L thanks!

    • sy ade lesen klas d sy ingin mencari pemandu jawatan apa yg bleh anda bantu…talian hubungi kami 0108976684

  3. Saye sedang mencari job driver utk ‘sabtu dan ahad’ sahaja. Klu ade sesiapa yg memerlukan sy pada hr trsebut, sila hubungi – 0173259101. ‘adha’ org K.L thanks!

  4. Saya bekas anggota polis dan ingin mencari pekerjaan pemandu peribadi atau pengawal peribadi. Pengalaman dalam tugas polis hampir 10 tahun. Saya juga ada pengalaman membawa pegawai polis untuk tugas luar kawasan dan perjalanan jarak jauh. Berdisiplin dan mahir menggunakan senjatapi.Saya tinggal di kawasan Pantai Dalam, KL. Pihak tuan/puan boleh hubungi saya ditalian 017-8737475. Saya boleh bekerja bila-bila masa.

  5. Saya berminat menjadi pemandu peribadi artis/pelakon/datuk/datin/ahli koprat/pegawai atau kerja-kerja seni seperti melukis lukisan dinding,buat kraf tangan,lukis batik,semua kerja seni saya suka.Pernah bekerja dengan Datuk Tom Abang Sofi,Datuk Abang Kalid,Artis Camelia dan Datuk Razali.umur saya 45 tahun dah berumahtangga dan mempunyi 7 orang anak.Tinggal di ampang.Sekiranya ada yg perlukan khidmat saya,hubungi H/P:0197756008 atau 0176702542 hamid/azree

  6. Jika ada kekosongan utk jwatan pemandu peribadi… bleh hubugi sy secepat mgkin..
    sy fasih jalan sekitar k.L dan bandar2 sekitar smenanjung mlaysia… insyaallah sy akan berikan prkhidmatan yg terbaik jiga dpat kejasama dari pihak tuan… Ammer Basha 0176375363

  7. sy nk cari kerja kosong sebagai pemandu peribadi tuan dan puan.
    agar sy dpt membantu ibu dn adik sy yg masih bersekolah dan juga sewa rumah
    rm900 sebulan.hubungi sy di talian maxis 0108920673 (ADI) jika ada,
    SEKIAN TERIMA KASIH.

  8. Hi bro..aku tgh cari pekerjaan utk sara hidup…ada tak jawatan sebagai pemandu peribadi..aku tgl kat tropicana selatan pju 3..tk

  9. sy mencari kerja sebagai pemandu peribadi atau sebagai pengawal peribadi, mahir di kawasan perlis,kedah.p.pinang perak dan kelantan… boleh mengunakan senjata api, serta memiliki ilmu mempertahankan diri…. jika ada yg berminat boleh hubungi sy di talian 012 4266163

  10. As’kum saya ingin mohon jawatan pemandu peribadi sekiranya ada kekosongan hubungi saya 0176318683/0133533204

  11. Saya memerlukan seorang pemandu syarikat yang boleh bekerja di Port Klang Free Zone.(PKFZ)(Urgent)
    Gaji di antara RM 1500 – RM 2000.
    Hari Isnin – Hari Jumaat sahaja. Sabtu xbekerja.
    Tahu selok belok kawasan Lembah Klang, KL, dan sekitar kawasan berhampiran.

    Sesiapa yang berminat, sila hubungi saya di talian 03-3101 4000.

  12. Hi…my name is ruslan and i am seeking for a job as a personnel driver. If anybody interested, please do not hesitate to call me at my e-mail address as above mentioned. Thank you.

  13. As salaam mualaikum tuan/puan.sy berminat menjadi driver tuan/puan.sy memerlukan kerja utk menampung sesuap nasi dn sewa rumah RM900.00 sebulan.seminggu yg lepas sy baru kehilangan motorsikal yg dicuri oleh manusia yg tak berhati perut.hidup sy semakin susah.ayah saya dah lama meninggal dunia.sekarang saya jaga Mak Dan Adik Saya.jikalaw tuan/puan memerlukan sy.sila call sy ditalian 01112250720 (adi)

  14. He…23x xleh blah kan huhuu

    Ben msg bro, suruh bro jadi driver si epal nie… bro xlalu sana, so xleh la nk amik die

  15. he…23x nak jadi suami… mane tengok CGPA… just tengok sama ada kat tempat asal or dalam botol he…23x

    Duit banyak x if nk jadi menantu orang fames nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge