Meh bro nak kongsikan sesuatu yang menari buat anda.

Tidak rugi pun, korang join. Korang dapat menikmati desserts percuma, dan sekiranya bro bertuah, korang mesti nak belanja bro kan.

Teringin nak orang belanja bro :)

Apa yang anda perlu buat?

Anda hanya perlu jadi diantara 600 pengomen bertuah di My Honeymoon’s Facebook Fanpage [macam la tak biasa mengomen di facebook, cuma bezanya komen anda akan di rewardkan]

Apa yang anda akan dapat?

Anda akan dihadiahkan dengan pencuci mulut aka dessert secara percuma bersama discount voucher.[voucher tue ulur-ulur la dekat bro]

Bagaimana nak menang?

– Pergi ke http://www.facebook.com/myhoneymoon dan klik ‘Like’ pada Facebook Fanpage mereka.

– Perhatikan update terbaru dari My Honeymoon dengan hashtag, #myhoneymoon.

–  Pilih satu My Honeymoon outlet pilihan anda:

  1. Kepong
  2. One Utama
  3. Puchong IOI
  4. Sunway Pyramid
  5. Kuchai Lama
  6. Kota Damansara

– Tinggalkan komen pada My Honeymoon’s Facebook Fanpage dengan slogan ini, “I want to have [insert dessert of the week] at [insert your desired outlets] today. Thank you, My Honeymoon!”

Mudah je kan….!!

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan perluang ini.

Bicara Bro : Ada sesiapa yang sudi makan bersama dengan bro?

If bro memang, bro akan invite seorang rakan blogger untuk makan bersama. Jika korang menang? Jemput bro x?