3,393,720 total views, 15,851 views today

Gambar Sepanjang Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang, Ipoh

Bebaru nie,

Bebudak Blogger Perak telah mengadakan gathering buat blogger perak di Gunung Lang, Ipoh.

Alhamdulillah, dapat juga mereka mengumpulkan dalam 28 blogger [ada yang bukan blogger] untuk gathering kali ini.

Maaf dari bro,

Bro tidak dapat nak turun atas sebab-sebab yang tidak boleh di elakkan.

Bajet perjalanan telah di approve. Cuma kenkadang ada benda yang tidak dapat kita nak elakkan. Nak tahu apa yang terjadi kat bro. Korang leh tanya pada KSP – Kirin Selama Perak.

Pe2 pun thank kepada yang sudi msg bro di facebook, twitter mahupun di hp.

Terutama buat Heliza Helmi dan Kak Zeq.

Terharu sangat bro time tue, dalam keadaan bro dan family cam nie. Tidak lupa juga kepada rerakan Sahabat Blogger.

Pe2 pun, jom layan pic dorang nie.

Sila abaikan gambar terakhir

Bicara Bro : Insya’lah ada masa bro akan buat gathering seperti selalu.

Lokasi tetap di area Kuala Lumpur. Bulan 5 nie, ada gathering Mak Lagenda di Seremban. Moh la join sama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

72 Responses to Gambar Sepanjang Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang, Ipoh

  1. haniekunie says:

    hmm tak pnah pg pun gunung lang :’(
    haniekunie recently posted..siapa pula si awi rafael ni

  2. Zhaf says:

    ala xdapat join..xtau lak event neh..dekat je dgn kampar kot..huhu..

    :: Orang Yang Ade Lesung Pipit Sebenarnye Cacat ::

  3. 2 la…ta dapat join diorg plak…kalau tak mesti lagi meriah…haha
    aliaa farhana recently posted..hanya doa yang ku pohon

    • Bro Framestone says:

      ade kat mane nie…??

      bro pun xdapat nk join gak..

    • aliaa farhana says:

      study kat kuantan la bro…skg kan tgh exam…kalau tak, dah pegi dah gath ni…huhu

      bro plak knp ta join?

    • Bro Framestone says:

      dok mane ek.. perak gak ke…

      oh tengah exam.. good luck tau

      mula2 masalah kewangan.. sekali dah selesai.. then ade masalah yang xleh nk dielakan.. n bro xleh bgtau kat sini.. coz masa hari kejadian.. ramai gak la yang tahu

      sampaikan heliza pun contact bro

    • a’ah perak gak…saye duk taiping la bro…

      maceh bro!!

      owh…rase macam taw sebab ape…heee~ wah2!! perlu ke statement pasal heliza 2…hihihi
      aliaa farhana recently posted..hanya doa yang ku pohon

    • Bro Framestone says:

      orang taiping rupenye huhhu

      ops tau ek… if dah xtau xpyh bro nk story mory kan….

      heliza tue kan insan yang bro minat n support die.. tp gambar dengan die banyk bro xuploadkan… atas sebab2 tertentu

  4. shida anwar says:

    len kali buatlah bawah sini sikit..turun Sg Klah ka..
    shida anwar recently posted..pepagi Jumaat yg havoc

  5. oranglidi says:

    haish…asyik gathering je diaorang kat sana….jelez ni…
    oranglidi recently posted..Pizza Hut Girls Outing

  6. kaizen says:

    amal pon??

    *mentang2 cuti…..
    kaizen recently posted..Talk dr BroFramestone

  7. Encik Ketam says:

    Hmm xtau la samada aku ni anti sosial di alam realiti tak. tapi tak berapa nak go la gath2 ni..
    Encik Ketam recently posted..Topeng-Topeng Blogger

    • Bro Framestone says:

      Ikut kebebasan..

      if xminat nak berjumpa sesiapa.. xpayah jumpa…

      if xminat nak jumpe reramai.. jumpa la sape2 yang sudi jumpe

      if xminat nak habiskan masa jumpe sorng2… baik sekali kuar jumpe reramai…

      hak memasing…

      cam bro.. bro lebih suka jumpa reramai.. jimat n masa pun dpt diluangkan.. kalau tidak… memang susah la korang nk jumpe bro personali

    • Fakhrul says:

      agak2 xnk tu..xyh pergi pn xpe..tiada paksaan pn utk gath ni..
      Fakhrul recently posted..Vlog Pertama Aku Ker

    • Muhd Fadil says:

      gath untuk semua orang. tanak gi pun takpe. nak join lagi berbesar hati. :)
      Muhd Fadil recently posted..Aku Sangat Jujur Hari Ini

  8. Fakhrul says:

    hahahaha…abaikn gambar terakhir tu sebab org tu sesat! hahahaa… ckup garang dia bro smlm..wakaka
    Fakhrul recently posted..Vlog Pertama Aku Ker

  9. Pisyek says:

    wah, segan gile, pic aku kua besar2… hahaha… :D
    Pisyek recently posted..Perjumpaan Blogger Perak April 2011

    • Bro Framestone says:

      Nak buat cam mane kan…

      Dah kamera amik gambar mu beso2… bro tempek kat blog nie pun beso2 gak la

  10. Hafism says:

    peeerrrghhh….muke aku masuk blog bro kotttt…. :D
    Hafism recently posted..Bina Kedai Online Anda Dengan Lotmy

  11. gambar muka saya xde pun….haha

    • Bro Framestone says:

      Gambar amik dari facebook mu.. maybe gambar yang ade muka mu xseberapa cantik…

      Tue pasal xterpilih masuk blog bro

  12. reezluv says:

    tu dia..bila otai berkata-kata..hehe

  13. jackieKOH says:

    segan lak tetiba nmpak gmbar aku ad kat sini.. haha..

    gath nanti jgn trlepas bro..nanti le jumpe..hehe
    jackieKOH recently posted.. Aku tersesat di Gathering Blogger PERAK!

  14. nizam says:

    rajin bro wat gathering kan… best2…
    nizam recently posted..Pertanyaan Tentang Berus Gigi

  15. eyra says:

    auww banyaknya gambar sayaaa

    • Bro Framestone says:

      Ops… daya penarik gath kali nie kot.. tue yang banyak gambar

      sape la yang amik banyak gambar mu ek…

      oh lupe kamu kan model he..23x

  16. gambar terakhir tue siapa? x knal pun? haha

    dah upload ke 1 tube ke bro?

    Entri terkini :
    Pasangan kekasih terlanjur di Hulu Selangor tanam bayi hidup-hidup

  17. saya join gathering ni. best sebab first time join gath! thankx bro for this entry. :)
    cik nurul iqa recently posted..Pencalonan Header Blog Lelaki – Wanita Pilihan

  18. Alia JusTea says:

    saya jeles..sekian terima kasih..

  19. takpa bro..
    pasni kita boleh jumpa lagi insyaALLAH
    :)
    Kirin Selama Perak recently posted..Tahniah Blogger Perak Dari Kirin Selama Perak

  20. zool says:

    wah.. gathering tempat yang penuh dengan kehijauan. best2.

  21. aliarosli says:

    okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk fine

    tak ajak

    emmmmmmm,ade lagi due post nak komen

    tak leh on9 semalam
    aliarosli recently posted..pemenang jom kira bintang

  22. lianadeq says:

    bro, mamat ensem yg pakai cap itam jaket itam yg kecik2 tu my adek angkat! hehe.. kim salam kat dia ea~ :D

    • Bro Framestone says:

      wah.. adeq datang blog bro la.. dah lama xnampak die datang T-T terharu nie

      adik angkat ke..? ala bro xkenal dia la… if bro join gath nie, insya’lah kot kenal dia…

      Meh la angkat bro

    • lianadeq says:

      heee… ngade tau bro ni.. adeq slalu jer masuk blog bro cuma xcomment jer.. hehehe…
      ouh, bro xjoin ker.. igtkn bro join sama.. ekeke…
      xmo ar agkt bro.. berat! biar atie je yg agkt.. ekeke..

  23. nusha says:

    ala…kt pon blogger perak..nak gak join..cmne nk join lomuniti blogger perak ni ea????
    nusha recently posted..suaikenal NUSHA- saya nak kenal follower saya

  24. daya says:

    ala, best nya dapat gather blogger perak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge