17,148,515 total views, 3,904 views today

Gambar Sepanjang Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang, Ipoh

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Bebaru nie,

Bebudak Blogger Perak telah mengadakan gathering buat blogger perak di Gunung Lang, Ipoh.

Alhamdulillah, dapat juga mereka mengumpulkan dalam 28 blogger [ada yang bukan blogger] untuk gathering kali ini.

Maaf dari bro,

Bro tidak dapat nak turun atas sebab-sebab yang tidak boleh di elakkan.

Bajet perjalanan telah di approve. Cuma kenkadang ada benda yang tidak dapat kita nak elakkan. Nak tahu apa yang terjadi kat bro. Korang leh tanya pada KSP – Kirin Selama Perak.

Pe2 pun thank kepada yang sudi msg bro di facebook, twitter mahupun di hp.

Terutama buat Heliza Helmi dan Kak Zeq.

Terharu sangat bro time tue, dalam keadaan bro dan family cam nie. Tidak lupa juga kepada rerakan Sahabat Blogger.

Pe2 pun, jom layan pic dorang nie.

Sila abaikan gambar terakhir

Bicara Bro : Insya’lah ada masa bro akan buat gathering seperti selalu.

Lokasi tetap di area Kuala Lumpur. Bulan 5 nie, ada gathering Mak Lagenda di Seremban. Moh la join sama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

72 thoughts on “Gambar Sepanjang Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang, Ipoh

  1. hmm tak pnah pg pun gunung lang :'(

    1. Bro Framestone

      Mu biasa la.. anak dara…

      Nanti aku turun Ipoh, aku bawak ko jenjalan ek

  2. ala xdapat join..xtau lak event neh..dekat je dgn kampar kot..huhu..

    :: Orang Yang Ade Lesung Pipit Sebenarnye Cacat ::

    1. Bro Framestone

      Kena join group dorang baru tahu

  3. 2 la…ta dapat join diorg plak…kalau tak mesti lagi meriah…haha

    1. Bro Framestone

      ade kat mane nie…??

      bro pun xdapat nk join gak..

    2. aliaa farhana

      study kat kuantan la bro…skg kan tgh exam…kalau tak, dah pegi dah gath ni…huhu

      bro plak knp ta join?

    3. Bro Framestone

      dok mane ek.. perak gak ke…

      oh tengah exam.. good luck tau

      mula2 masalah kewangan.. sekali dah selesai.. then ade masalah yang xleh nk dielakan.. n bro xleh bgtau kat sini.. coz masa hari kejadian.. ramai gak la yang tahu

      sampaikan heliza pun contact bro

    4. a’ah perak gak…saye duk taiping la bro…

      maceh bro!!

      owh…rase macam taw sebab ape…heee~ wah2!! perlu ke statement pasal heliza 2…hihihi

    5. Bro Framestone

      orang taiping rupenye huhhu

      ops tau ek… if dah xtau xpyh bro nk story mory kan….

      heliza tue kan insan yang bro minat n support die.. tp gambar dengan die banyk bro xuploadkan… atas sebab2 tertentu

  4. len kali buatlah bawah sini sikit..turun Sg Klah ka..

    1. Bro Framestone

      Insya’lah

      cadang nak buat kat area tg malim,

      Nak join x..??

    2. Tg Malim?…di alu2kan..kalau jd inform yek..

    3. Bro Framestone

      pe2 pun bro akan inform kat blog nie…

      sabar ek.. shida dok mane sebenarnye sekarang nie

    4. ok..ok..minta2 xde hal..asyik terlepas je..hari tu KBU..smlm BP

      skang duk kat Klang..kerja kat Shah Alam..

    5. Bro Framestone

      berpindah randah die ek…

      bro pun rase cam nak pindah2 jugakla.. cuma rasa cam xnk je untuk masa skrg nie

  5. haish…asyik gathering je diaorang kat sana….jelez ni…

    1. Bro Framestone

      Buat la kat sarawak…

      If xde yang mulakan.. xdenye orang nak buat huhu

    2. kalau nak harapkan saya, tak reti sangat nak buat benda 2 cam ni sebab saya sendiri punya jadual pun tak tentu…huhuhuhu

    3. Bro Framestone

      Bro pun jadual tidak menentu je.. tp sentiasa minta orang lain back up kan

  6. amal pon??

    *mentang2 cuti…..

    1. Bro Framestone

      Tue la pasal bro suruh abaikan….

    2. ish3……x ptot……siyes x ptot bro masukkn pic beliau dlm entry nih…wahahaha..*jeles sebenarnyer….

    3. abaikan amal tu…garang sgt tu..hahaha

    4. Bro Framestone

      gambar die menarik.. tue pasal bro bubuh…

      kalau tidak, bro dah remove la…

  7. Hmm xtau la samada aku ni anti sosial di alam realiti tak. tapi tak berapa nak go la gath2 ni..

    1. Bro Framestone

      Ikut kebebasan..

      if xminat nak berjumpa sesiapa.. xpayah jumpa…

      if xminat nak jumpe reramai.. jumpa la sape2 yang sudi jumpe

      if xminat nak habiskan masa jumpe sorng2… baik sekali kuar jumpe reramai…

      hak memasing…

      cam bro.. bro lebih suka jumpa reramai.. jimat n masa pun dpt diluangkan.. kalau tidak… memang susah la korang nk jumpe bro personali

    2. agak2 xnk tu..xyh pergi pn xpe..tiada paksaan pn utk gath ni..

    3. gath untuk semua orang. tanak gi pun takpe. nak join lagi berbesar hati. πŸ™‚

  8. hahahaha…abaikn gambar terakhir tu sebab org tu sesat! hahahaa… ckup garang dia bro smlm..wakaka

    1. Bro Framestone

      garang ke.. dengan bro cam kucing je bro tengok huhu

      tapi die mmg tip top… bagi arahan je.. laju je die buat

    2. komitmen tu dia mmg ada..bleh thn jgk la cekap dia tu kn.. πŸ˜€

    3. Bro Framestone

      lepas nie leh la mintak die buat ape2 ek

  9. wah, segan gile, pic aku kua besar2… hahaha… πŸ˜€

    1. Bro Framestone

      Nak buat cam mane kan…

      Dah kamera amik gambar mu beso2… bro tempek kat blog nie pun beso2 gak la

  10. peeerrrghhh….muke aku masuk blog bro kotttt…. πŸ˜€

    1. Bro Framestone

      wah… bukan sonang ek nak masuk blog bro…

      gath dengan nuffnang hari tue pun bro xmasuk2kan lagi nie

    2. saya rasa saya kenal la hafism ni hurmmmm…..

    3. Bro Framestone

      Bukan korang satu u ke

    4. HAHA… bukan setakat satu u, satu kos, satu bilik lagi… πŸ˜€

  11. gambar muka saya xde pun….haha

    1. Bro Framestone

      Gambar amik dari facebook mu.. maybe gambar yang ade muka mu xseberapa cantik…

      Tue pasal xterpilih masuk blog bro

  12. tu dia..bila otai berkata-kata..hehe

    1. Bro Framestone

      otai mane pulak nie Bear oiiii

  13. segan lak tetiba nmpak gmbar aku ad kat sini.. haha..

    gath nanti jgn trlepas bro..nanti le jumpe..hehe

    1. Bro Framestone

      Nak segan nape pulak…

      Insya’lah, pe2 pun bro xleh nak jnji ape2.. tertibe je muncul depan korang je nanti

    2. haha..surprise la tuuu..akan menantikan.. hehe..

    3. Bro Framestone

      Kalau ikut jadual bro ke ape ke… memang xleh nk janji ape2…

      So jangan la mengharap bro dapat turun.. cukup la dengan mendoakan bro dapt dtg dengan selamat

  14. rajin bro wat gathering kan… best2…

    1. Bro Framestone

      Bro wat gath pun 2 in 1 je… satu nak jumpe semua blogger, satu lagi nak mengisi masa terluang bro untuk aktiviti berfaedah

    2. kira okla tu bro…daripada tak tahu buat apa atau lepak-lepak kosong kan.. baik buat aktiviti berfaedah…disamping boleh tambah kenalan..

    3. Bro Framestone

      Nizam pun boleh je nak buat…

      Bro sokong he..23x

    4. insyaAllah bro..hehehhe

  15. auww banyaknya gambar sayaaa

    1. Bro Framestone

      Ops… daya penarik gath kali nie kot.. tue yang banyak gambar

      sape la yang amik banyak gambar mu ek…

      oh lupe kamu kan model he..23x

  16. gambar terakhir tue siapa? x knal pun? haha

    dah upload ke 1 tube ke bro?

    Entri terkini :
    Pasangan kekasih terlanjur di Hulu Selangor tanam bayi hidup-hidup

    1. Bro Framestone

      Eh 1tube bukan bro yang handle T-T

  17. saya join gathering ni. best sebab first time join gath! thankx bro for this entry. πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      wel kome…

      insya’lah lain kali bro try join

  18. saya jeles..sekian terima kasih..

    1. Bro Framestone

      Bro xpergi, xjeles pun

  19. takpa bro..
    pasni kita boleh jumpa lagi insyaALLAH
    πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      Insya’lah

      kita plan cuci mata sesama ek

  20. wah.. gathering tempat yang penuh dengan kehijauan. best2.

    1. Bro Framestone

      zool bila mahu buat gath kat melaka nie…

      xpun jum terjah kat seremban nk x

  21. okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk fine

    tak ajak

    emmmmmmm,ade lagi due post nak komen

    tak leh on9 semalam

    1. Bro Framestone

      Wah.. mengejar nampak he…23x

      Cepat la kejar…

  22. bro, mamat ensem yg pakai cap itam jaket itam yg kecik2 tu my adek angkat! hehe.. kim salam kat dia ea~ πŸ˜€

    1. Bro Framestone

      wah.. adeq datang blog bro la.. dah lama xnampak die datang T-T terharu nie

      adik angkat ke..? ala bro xkenal dia la… if bro join gath nie, insya’lah kot kenal dia…

      Meh la angkat bro

    2. heee… ngade tau bro ni.. adeq slalu jer masuk blog bro cuma xcomment jer.. hehehe…
      ouh, bro xjoin ker.. igtkn bro join sama.. ekeke…
      xmo ar agkt bro.. berat! biar atie je yg agkt.. ekeke..

  23. ala…kt pon blogger perak..nak gak join..cmne nk join lomuniti blogger perak ni ea????

  24. ala, best nya dapat gather blogger perak. πŸ™‚

Leave a Comment