Gambar Sepanjang Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang, Ipoh

17,000,012 total views, 2,810 views today

Gambar Sepanjang Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang, Ipoh

Bebaru nie,

Bebudak Blogger Perak telah mengadakan gathering buat blogger perak di Gunung Lang, Ipoh.

Alhamdulillah, dapat juga mereka mengumpulkan dalam 28 blogger [ada yang bukan blogger] untuk gathering kali ini.

Maaf dari bro,

Bro tidak dapat nak turun atas sebab-sebab yang tidak boleh di elakkan.

Bajet perjalanan telah di approve. Cuma kenkadang ada benda yang tidak dapat kita nak elakkan. Nak tahu apa yang terjadi kat bro. Korang leh tanya pada KSP – Kirin Selama Perak.

Pe2 pun thank kepada yang sudi msg bro di facebook, twitter mahupun di hp.

Terutama buat Heliza Helmi dan Kak Zeq.

Terharu sangat bro time tue, dalam keadaan bro dan family cam nie. Tidak lupa juga kepada rerakan Sahabat Blogger.

Pe2 pun, jom layan pic dorang nie.

Sila abaikan gambar terakhir

Bicara Bro : Insya’lah ada masa bro akan buat gathering seperti selalu.

Lokasi tetap di area Kuala Lumpur. Bulan 5 nie, ada gathering Mak Lagenda di Seremban. Moh la join sama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. study kat kuantan la bro…skg kan tgh exam…kalau tak, dah pegi dah gath ni…huhu

      bro plak knp ta join?

    2. dok mane ek.. perak gak ke…

      oh tengah exam.. good luck tau

      mula2 masalah kewangan.. sekali dah selesai.. then ade masalah yang xleh nk dielakan.. n bro xleh bgtau kat sini.. coz masa hari kejadian.. ramai gak la yang tahu

      sampaikan heliza pun contact bro

    3. orang taiping rupenye huhhu

      ops tau ek… if dah xtau xpyh bro nk story mory kan….

      heliza tue kan insan yang bro minat n support die.. tp gambar dengan die banyk bro xuploadkan… atas sebab2 tertentu

    1. pe2 pun bro akan inform kat blog nie…

      sabar ek.. shida dok mane sebenarnye sekarang nie

    2. berpindah randah die ek…

      bro pun rase cam nak pindah2 jugakla.. cuma rasa cam xnk je untuk masa skrg nie

    1. Ikut kebebasan..

      if xminat nak berjumpa sesiapa.. xpayah jumpa…

      if xminat nak jumpe reramai.. jumpa la sape2 yang sudi jumpe

      if xminat nak habiskan masa jumpe sorng2… baik sekali kuar jumpe reramai…

      hak memasing…

      cam bro.. bro lebih suka jumpa reramai.. jimat n masa pun dpt diluangkan.. kalau tidak… memang susah la korang nk jumpe bro personali

    1. garang ke.. dengan bro cam kucing je bro tengok huhu

      tapi die mmg tip top… bagi arahan je.. laju je die buat

    1. Nak buat cam mane kan…

      Dah kamera amik gambar mu beso2… bro tempek kat blog nie pun beso2 gak la

    1. wah… bukan sonang ek nak masuk blog bro…

      gath dengan nuffnang hari tue pun bro xmasuk2kan lagi nie

    1. Gambar amik dari facebook mu.. maybe gambar yang ade muka mu xseberapa cantik…

      Tue pasal xterpilih masuk blog bro

    1. Nak segan nape pulak…

      Insya’lah, pe2 pun bro xleh nak jnji ape2.. tertibe je muncul depan korang je nanti

    2. Kalau ikut jadual bro ke ape ke… memang xleh nk janji ape2…

      So jangan la mengharap bro dapat turun.. cukup la dengan mendoakan bro dapt dtg dengan selamat

    1. Bro wat gath pun 2 in 1 je… satu nak jumpe semua blogger, satu lagi nak mengisi masa terluang bro untuk aktiviti berfaedah

    2. kira okla tu bro…daripada tak tahu buat apa atau lepak-lepak kosong kan.. baik buat aktiviti berfaedah…disamping boleh tambah kenalan..

    1. Ops… daya penarik gath kali nie kot.. tue yang banyak gambar

      sape la yang amik banyak gambar mu ek…

      oh lupe kamu kan model he..23x

    1. wah.. adeq datang blog bro la.. dah lama xnampak die datang T-T terharu nie

      adik angkat ke..? ala bro xkenal dia la… if bro join gath nie, insya’lah kot kenal dia…

      Meh la angkat bro

    2. heee… ngade tau bro ni.. adeq slalu jer masuk blog bro cuma xcomment jer.. hehehe…
      ouh, bro xjoin ker.. igtkn bro join sama.. ekeke…
      xmo ar agkt bro.. berat! biar atie je yg agkt.. ekeke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *