Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan

Entry ini khas buat lelaki,

Tolong jangan persiakan air mani anda, kerna kita yang sudah lupa kepada fitrah sperm itu sendiri.

Ciptaan tuhan yang punya tenaga luar biasa. Halus namun penuh tenaga. Berlumba-lumba untuk terus berjaya…

“Dan sesungguhnya dialah yang menciptakan pasangan laki-laki dan perempuan dari mani, apabila dipancarkan..”

(Al-Qamar:45-46)

Nak tahu lebih lanjut, baca artikel buat pemilik sperma.

Bicara Bro : Tidak sesekali aku persiakan sperma ku andai ada yang sudi menerimanya.

Di situ segala genatik dan keturunan aku di perturunkan untuk meneruskan generasiku.

Dalam berjuta, hanya satu yang terbaik. Jika yang keluar tidak seperti yang diharapkan. Itu la yang terbaik datang dari kita sendiri. Jaga kesihatan anda.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11,961,986 total views, 6,576 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

26 responses to “Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan”

  1. aaa errr salah baca blog nih . ahaaa

  2. aan says:

    hot post..hot post……hehehehe

  3. niq says:

    hahaha..demmmm….

  4. Muz says:

    Peribahase baru erk ganti peribahase ‘mane tumpahnya kuah kalau tak ke nasi” tue..hehe

    • Bro Framestone says:

      ops xjadi peribahasa lagi…

      lain la kalau ade yang sudi peribahasakannya he…23x

  5. wazy says:

    betul tu
    jagalah kesihatan anda

  6. IftiLarina says:

    haha hebat bro *maluu

    • Bro Framestone says:

      bro memang hebat… eh… hebat ape ek…

      adeh.. tertibe bro pulak yang malu *blushing3x

  7. zulkbo says:

    salam..
    erppp…mimpi basah tak kira kan?
    😀

    • Bro Framestone says:

      w’salam

      erk.. tak kira kot.. tue maknanya productive masing2 xsabar nak keluar he…23x

  8. shahsyaz says:

    wah???? mcm nk saing ngn entry fahmi, tp sungguh berazam..xpe, teruskan..

    • Bro Framestone says:

      xniat pun nak bersaing…

      memang mintak izin kat die nk promote entry dia tue kat blog bro.. dpat gak die free trafik

      berapa..?? bro pun xpasti

  9. dian says:

    tetiba teringat cerita 3idiots.. ahahaha
    kt movie tue ada cerita gak pasal sperma.. ahahahaa..
    mcm comel pn ada.. tp aishhh.. haha tak taw pa nak ckp..

    • Bro Framestone says:

      eh.. bro xtau pun pasal cerita tue…

      adeh….!!! sungguh ketinggalan bro nie

  10. ok2!
    tidak akan dipersia kan..hehe

  11. saya_aRief says:

    betol2..
    xelok dipersia kan bende ni.
    Huhuh.
    😀

Leave a Reply

CommentLuv badge