1,676,342 total views, 21,431 views today

Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan

Entry ini khas buat lelaki,

Tolong jangan persiakan air mani anda, kerna kita yang sudah lupa kepada fitrah sperm itu sendiri.

Ciptaan tuhan yang punya tenaga luar biasa. Halus namun penuh tenaga. Berlumba-lumba untuk terus berjaya…

“Dan sesungguhnya dialah yang menciptakan pasangan laki-laki dan perempuan dari mani, apabila dipancarkan..”

(Al-Qamar:45-46)

Nak tahu lebih lanjut, baca artikel buat pemilik sperma.

Bicara Bro : Tidak sesekali aku persiakan sperma ku andai ada yang sudi menerimanya.

Di situ segala genatik dan keturunan aku di perturunkan untuk meneruskan generasiku.

Dalam berjuta, hanya satu yang terbaik. Jika yang keluar tidak seperti yang diharapkan. Itu la yang terbaik datang dari kita sendiri. Jaga kesihatan anda.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Responses to Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan

  1. aaa errr salah baca blog nih . ahaaa
    mahirahnazlim recently posted..5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

  2. aan says:

    hot post..hot post……hehehehe
    aan recently posted..Plant vs Zombie

  3. Muz says:

    Peribahase baru erk ganti peribahase ‘mane tumpahnya kuah kalau tak ke nasi” tue..hehe
    Muz recently posted..- Orang berbudi- kita berbahasa tapi kalau tak reti bahasa-

    • Bro Framestone says:

      ops xjadi peribahasa lagi…

      lain la kalau ade yang sudi peribahasakannya he…23x

  4. wazy says:

    betul tu
    jagalah kesihatan anda
    wazy recently posted..Bila Nak Kawin

  5. IftiLarina says:

    haha hebat bro *maluu

    • Bro Framestone says:

      bro memang hebat… eh… hebat ape ek…

      adeh.. tertibe bro pulak yang malu *blushing3x

  6. zulkbo says:

    salam..
    erppp…mimpi basah tak kira kan?
    :D
    zulkbo recently posted..Anu Dalam Botol Gambar – Beginikah

    • Bro Framestone says:

      w’salam

      erk.. tak kira kot.. tue maknanya productive masing2 xsabar nak keluar he…23x

  7. shahsyaz says:

    wah???? mcm nk saing ngn entry fahmi, tp sungguh berazam..xpe, teruskan..
    shahsyaz recently posted..BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

    • Bro Framestone says:

      xniat pun nak bersaing…

      memang mintak izin kat die nk promote entry dia tue kat blog bro.. dpat gak die free trafik

      berapa..?? bro pun xpasti

  8. dian says:

    tetiba teringat cerita 3idiots.. ahahaha
    kt movie tue ada cerita gak pasal sperma.. ahahahaa..
    mcm comel pn ada.. tp aishhh.. haha tak taw pa nak ckp..
    dian recently posted..Happy 20th Birthday- Miszydian!

    • Bro Framestone says:

      eh.. bro xtau pun pasal cerita tue…

      adeh….!!! sungguh ketinggalan bro nie

  9. ok2!
    tidak akan dipersia kan..hehe

  10. saya_aRief says:

    betol2..
    xelok dipersia kan bende ni.
    Huhuh.
    :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge