Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan

Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan

Entry ini khas buat lelaki,

Tolong jangan persiakan air mani anda, kerna kita yang sudah lupa kepada fitrah sperm itu sendiri.

Ciptaan tuhan yang punya tenaga luar biasa. Halus namun penuh tenaga. Berlumba-lumba untuk terus berjaya…

“Dan sesungguhnya dialah yang menciptakan pasangan laki-laki dan perempuan dari mani, apabila dipancarkan..”

(Al-Qamar:45-46)

Nak tahu lebih lanjut, baca artikel buat pemilik sperma.

Bicara Bro : Tidak sesekali aku persiakan sperma ku andai ada yang sudi menerimanya.

Di situ segala genatik dan keturunan aku di perturunkan untuk meneruskan generasiku.

Dalam berjuta, hanya satu yang terbaik. Jika yang keluar tidak seperti yang diharapkan. Itu la yang terbaik datang dari kita sendiri. Jaga kesihatan anda.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. bro memang hebat… eh… hebat ape ek…

      adeh.. tertibe bro pulak yang malu *blushing3x

    1. w’salam

      erk.. tak kira kot.. tue maknanya productive masing2 xsabar nak keluar he…23x

    1. xniat pun nak bersaing…

      memang mintak izin kat die nk promote entry dia tue kat blog bro.. dpat gak die free trafik

      berapa..?? bro pun xpasti

  1. tetiba teringat cerita 3idiots.. ahahaha
    kt movie tue ada cerita gak pasal sperma.. ahahahaa..
    mcm comel pn ada.. tp aishhh.. haha tak taw pa nak ckp..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *