17,148,477 total views, 3,866 views today

Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Entry ini khas buat lelaki,

Tolong jangan persiakan air mani anda, kerna kita yang sudah lupa kepada fitrah sperm itu sendiri.

Ciptaan tuhan yang punya tenaga luar biasa. Halus namun penuh tenaga. Berlumba-lumba untuk terus berjaya…

“Dan sesungguhnya dialah yang menciptakan pasangan laki-laki dan perempuan dari mani, apabila dipancarkan..”

(Al-Qamar:45-46)

Nak tahu lebih lanjut, baca artikel buat pemilik sperma.

Bicara Bro : Tidak sesekali aku persiakan sperma ku andai ada yang sudi menerimanya.

Di situ segala genatik dan keturunan aku di perturunkan untuk meneruskan generasiku.

Dalam berjuta, hanya satu yang terbaik. Jika yang keluar tidak seperti yang diharapkan. Itu la yang terbaik datang dari kita sendiri. Jaga kesihatan anda.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 thoughts on “Buat Lelaki : Kemana Perginya Air Mani Anda Jika Dipersiakan

  1. aaa errr salah baca blog nih . ahaaa

    1. Bro Framestone

      eh nk pergi blog sape sebenarnye nie

    2. ahaa betul3 nak masuk blog bro . sungguh berazam entri bro haha

    3. Bro Framestone

      azam kena ade la… xboleh if xberazam…

      untuk masa depan gak kan he…23x

  2. hot post..hot post……hehehehe

    1. Bro Framestone

      xde hot pun… just nk share benda yang korang tidak tahu je

    1. Bro Framestone

      awatnye Niq

    2. hahahhaa….ayat xleh blah…jgn dipersiakan..:p

    3. Bro Framestone

      he..23x so jangan la persiakan ek

  3. Peribahase baru erk ganti peribahase ‘mane tumpahnya kuah kalau tak ke nasi” tue..hehe

    1. Bro Framestone

      ops xjadi peribahasa lagi…

      lain la kalau ade yang sudi peribahasakannya he…23x

  4. betul tu
    jagalah kesihatan anda

    1. Bro Framestone

      tetapi ramai yang tak minat menjaga kesihatan mereka

  5. IftiLarina

    haha hebat bro *maluu

    1. Bro Framestone

      bro memang hebat… eh… hebat ape ek…

      adeh.. tertibe bro pulak yang malu *blushing3x

  6. salam..
    erppp…mimpi basah tak kira kan?
    😀

    1. Bro Framestone

      w’salam

      erk.. tak kira kot.. tue maknanya productive masing2 xsabar nak keluar he…23x

  7. wah???? mcm nk saing ngn entry fahmi, tp sungguh berazam..xpe, teruskan..

    1. Bro Framestone

      xniat pun nak bersaing…

      memang mintak izin kat die nk promote entry dia tue kat blog bro.. dpat gak die free trafik

      berapa..?? bro pun xpasti

  8. tetiba teringat cerita 3idiots.. ahahaha
    kt movie tue ada cerita gak pasal sperma.. ahahahaa..
    mcm comel pn ada.. tp aishhh.. haha tak taw pa nak ckp..

    1. Bro Framestone

      eh.. bro xtau pun pasal cerita tue…

      adeh….!!! sungguh ketinggalan bro nie

  9. ok2!
    tidak akan dipersia kan..hehe

    1. Bro Framestone

      he…23x yup jangan persiakan ek

  10. betol2..
    xelok dipersia kan bende ni.
    Huhuh.
    😀

    1. Bro Framestone

      tapi ramai yang persiakan ek…

      macam tiada nilai je kan

Leave a Comment