Alhamdulillah,

Bro sudah terkena dengan Eryqazz mengenai Review HTC Flyer dari #Maxis10.

Demn you, macam mana la bro boleh percaya yang dia dapat. Sedangkan nyata dan terang dia mengatakan yang itu adalah entry hangit.

So di sini Bro pun nak buat entry hangit. Kita tengok berapa ramai yang cakap “Tahniah” or “Good luck” atau yang seangkatan dengannya tanpa membaca entry ini.

Bicara Bro : Tengok la,

Aku akan perkena kan ko eryqazz dengan pangilan hangit terus dari HotFM.