You are here
Home > Uncategorized > Bro Menang Bola Sepak Manchester United Yang BerAutograph Oleh #UNICEFMY

17,680,656 total views, 1,783 views today

Bro Menang Bola Sepak Manchester United Yang BerAutograph Oleh #UNICEFMY

Alhamdulillah,

Rezeki bulan April ini sungguh murah bagi bro.

Kali ini bro telah memenangi contest anjuran Unicef Malaysia dengan kerjasama Manchester United.

Dan hadiah yang bro terima merupakan an exclusive autographed Man Utd Supporter Ball!

Masih ada 2 hadiah untuk korang memangi iaitu beg sandang Dan juga Jacket Manchester United.

Apa yang ada perlu lakukan, hanya

  1. Daftar di sini
  2. Promote link http://bit.ly/ij1dXb dan promote di blog + facebook + twitter dengan hastag #UNICEFMY

Itu sahaja.

Pemenang akan di umumkan pada hari ini pukul 12 tengahari dan juga 22th April ini.

Korang masih sempat nak join.

Blogger Wazy juga antara yang pernah menang, tunggu korang je lepas nie

Bicara Bro : Semalam bro dapat call dari Maxis dan di invite untuk event Jumaat ini.

Hope yang terbaik buat bro. Dan minggu nie, bro amat bz dengan kerja untuk melaksanakan national conference hujung minggu nie. Moga badan bro mampu bertahan under pressure nie dan kesihatan bro dalam keadaan terbaik.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Bro Menang Bola Sepak Manchester United Yang BerAutograph Oleh #UNICEFMY

    1. ini la kerjaya sebenar,

      jarang reveal kat blog sendiri.. tapi sejak blog nie jadi cam blog peribadi..

      rasanya perlu gak member2 tahu apa yang bro buat sebenarnye

    1. ala.. apply je.. if dapat mu jual kepada peminat MU…

      dapat gak sikit duit kan.. dari xdpt ape2 huhuhu

  1. abang..tahniah..
    hapy for u..sbb usaha abg gak kan..
    kalo xnak bola tu..bg ina pon bley kan??haha
    ckp adek badek..abg xleh kedekut ngn adik kn??

    1. wat ape nk bagi kat ina.. kita main sama2 la.. pastikan ina sihat sepenuhnya ek…

      full of love just for u… waiting for u to be ok…

    2. abg tunggu la nie ina.. hope ina cepat sembuh dan dipermudahkan olehNya huhuhu

      muuuuaaaaahhh buat adik abg sorang nie ek

    3. haha..insyaallah..abg ni..cam xtau..ina nk minta delay flight tu semata2 nk jumpe abg tau..jgn wat2 xtau lak..hehe..dun wory..ina ok la
      emuaahh buat abg jugak

Leave a Reply

Top