You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Mahu Curang..!!!

17,435,422 total views, 3,087 views today

Bro Mahu Curang..!!!

Masuk minggu ini genap 3 minggu bro tidak mendapat sebarang nafkah dari Nuffy.

Jangan katakan BE (Bekalan Edah), CPC pun tiada. Di mana silapnya pun bro tidak tahu.

Dengan berbekalkan trafik lebih 1+++ sehari digandakan dengan 21 hari mahu jadi 2++++.

Kalau satu trafik bernilai RM0.001 berapa yang mampu bro perolehi, kalau bukan RM2+ dalam tempoh masa tersebut. Bukan nilai yang sikit. Tetapi banyak di situ.

Dalam tempoh sebulan ini, blog ini hanya menjana pendapatan dari orang yang sudi mengiklan di blog bro. Termasuk advertorial.

Bicara Bro : Bro dah apply Innity.

Dan bro juga banyak bermain dengan Churp-churp & Youthsays [Meh la join, if berminat]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Bro Mahu Curang..!!!

    1. bro dah lepas dah nak pasang…

      Now dah 100% innity running kat blog bro… lepas ini maybe ada iklan2 lain bakal menyusul

    1. thank untuk link tue…

      tapi kenyataannya ianya tidak mampu membantu bro he..23x

      3 tahun dengan nuffnang.. akhirnya jadi cam nie… xkisah pun.. bro dah berpindah ke innity hari ini

    2. cash out tiap2 bulan asalkan lebih dari RM50

      ada yang trafik sikit je.. leh dapat dalam 10-15ingit sehari…

      tapi syarat die ketat sikit la…

      trafik kena dalam 20k sebulan.. page view kena lebih 100k sebulan.. itu saja…

      ada gak yang dapat ribu2 sebulan… bro baru je pasang nie

    3. Huyooo.. nak 20k trafik sebulan? mmm, maybe aku x mampu lg. akhirnya aku still jugak dgn nuffnang. BE aku skrng ada 6 pengiklan msk. Aku rs oklah dari takde lansung..Alhamdulillah.Yang bln mac dah masuk.

    4. ok la tue… maybe blog bro tidak sesuai untuk mereka mengiklan dah he…23x

      xkisah sebenarnya jika bro mampu pergi lebih jauh…

      yup nk 20k sebulan

  1. Alhamdulillah
    Akhirnya blog ni dapat juga Innity
    hehhe tahniah bro
    semoga terus maju bersama blog bro yang best ni
    akhir kata Welcome To The Club

    1. wah dah ade club ke nie….

      thank wazy coz banyak membantu juga 🙂

      eh blog bro mana ade best pun

    1. Bro dah berpindah ke Innity…

      dalam akaun nuffnang ade la dalam rm2++ dari 2 BE yang running sebelum xde BE langsung nie.. sesak gak la bila tengok balik

    1. xde pe2 progress ke wanie.. BE ke…??

      meh bro tengok mana silapnye nuffnang wanie.. hubungi bro ek

    1. yup dah selamat bertukar

      harapnya cam tue la kan… xde la mintak banyak2.. cuma biar la ada.. dari xde pe2 huhuhu

    1. baby baru ek.. susah2 je amik je pic baby tue bubuh kat blog bro he..23x

      xpe.. bro xkisah pun.. if ade yang sudi mengiklan, bro memang akan alu2kan

Leave a Reply

Top