You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Dijemput Untuk Memberi Ceramah Di UTHM

17,414,027 total views, 2,422 views today

Bro Dijemput Untuk Memberi Ceramah Di UTHM

Seperti yang bro warwarkan dalam 2-3 menjak ini.

Sekejab lagi bro akan bergerak ke Johor dari Perak untuk menghadiri karnival kerjaya 2011 Universiti Tun Hussein Onn Malaysia.

Dan bro dijemput untuk memberi talk pada satu sesi khas untuk mereka yang ingin berkerjaya dalam dunia blogging.

Bro lambat sikit bergerak,

Ada beberapa kerja yang perlu bro siapkan hari ini untuk diserahkan pada hari esok.

Slide dan modul yang bro akan gunakan pun bro belum sediakan lagi. Kalau ikutkan dah siap, cuma perlu di wujudkan dari pemikiran kedalam bentuk data kemudian diwujudkan dalam bentuk realiti [ada sesiapa faham apa yang ingin bro sampaikan]

Bagi sesiapa yang ada di kawasan berdekatan,

Sudi-sudikan memeriahkan karnival kali ini. Jangan lupa bawa resume if rasa nak cari kerja.

Untuk maklumat lanjut boleh lihat di sini.

Bicara Bro : Ada beberapa blogger telah menconfirmkan kehadiran mereka ke UTHM semata-mata nak temui bro dan mendengar talk dari bro. Bro amat terharu.

Maaf jika talk bro esok tidak menarik, dan mungkin bro akan mengunakan medium bahasa inggeris dalam penyampaian. Dah terbisa berucap dalam BI dari dalam BM. Sorry sesangat ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Bro Dijemput Untuk Memberi Ceramah Di UTHM

  1. terbaekla bro… sy fhm maksud bro dr pemikiran ke data ke realiti tu…maksudnye da plan ape yg nk dibuat kan?

    1. he..23x plan memang dah ade.. tp the way of transferisme from me to other perlu ada…

      xde la bro penat cakap sensorang berjam2… tetapi tiada yang dapat faham apa yang ingin bro sampaikan

    1. ops he…23x dah terbiasa masalahnya.. dari zaman sekolah bawa ke u bawa ke alam koje…

    1. Insya’lah, walaupun tak banyak yang mampu bro kongsikan, harap ianya mampu memberi manfaat kepada semua

    1. adeh…

      ramai betul orang johor rupanya yang selalu lepak blog bro.. awat bro xperasan ek

    1. he..23x xde maknenye artis blogger…

      dengar cerita dorang nak invite bro lagi tapi bukan bagi talk pasal blogger… pasal kerjaya pula

    1. eh thank… mana ade hebat pun… besa2 je…

      bro bagi talk pun simple2 je.. xde la gempak mane pun

    1. xde rezeki… xpe la.. next time kot2 bro dijemput bagi talk dekat kawasan dekat2, join la ek

Leave a Reply

Top