You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Bro Buat Anak Dara Orang Tak Boleh Tidur Malam Ini

17,443,593 total views, 2,804 views today

Bro Buat Anak Dara Orang Tak Boleh Tidur Malam Ini

Alamak..!!

Ada anak dara tuduh bro buat dia tak leh tidur malam nie.

Ini bukan kes angau ke ape.

Dia cuma cuma dihantui dengan apa yang telah bro buat keatas dia tanpa kerelaan.

Jika xpercaya, korang pergi tanya Miss Ran – Anak dara lagi nie apa yang telah bro buat pada dia.

Pe2 pun dia masih lagi suci, bro xragut apa-apa.

Bicara Bro : Ok geng, bro nak tidur.

Tolong jangan amik kesempatan dengan bro dengan mengatakan dorang klik iklan nuffnang dan mintak bro klik iklan dorang.

Bro xpakai nuffnang dah. Kecuali yang seketul kat sidebar, tunggu masa nak remove je.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Bro Buat Anak Dara Orang Tak Boleh Tidur Malam Ini

    1. SApe yang start kenakan sape nie..??

      malu ek, g la tutup muka tue.. dengan bantal ke selimutkan.. atenye xleh nak tidur kan…

      Ops skodeng leh tahu ke anak dara ke tidak?? Entah.. bro pun xtau, ke nak bro check he..23x

    1. Eh ape yang bro buat… bro hanya balas entry yang die buat kepada bro je…

      xpercaya g tanya dia apa yang telah bro buat he..23x

    1. He..23x dapat wat die xleh tidur sebab entry terdahulu bro buh video yang sungguh mengerikan

    1. Blue…??

      Boleh x jangan fikir lain. Bro tulis semua ayat direct, korang je yang suka lencong2…

    1. Eh betul ape… rasanya tajuk tue betul2. cuma dipanaskan je

      memang mangsa anak dara lagi [teka je]

      memang dia xleh nak tidur

      semuanya sebab bro [seperti yang dia cakap kat blog die]

    1. Yup… semuanya bukan… tiada apa2 yang berlaku pada bro.. tetapi pada anak dara tue tetap ada

    1. tadi pasang balik.. ade prob pulak…

      tue yang terpaksa pasang balik.. balik koje karang remove balik

Leave a Reply

Top