You are here
Home > Uncategorized > Bodoh..!! Mangkuk Punya Blogger

17,446,077 total views, 5,288 views today

Bodoh..!! Mangkuk Punya Blogger

Mangkuk punya blogger.. bikin panas je dengan cerita dia

Apa kes nie bro? relax, jangan marah-marah. Cer cerite…

Ok Bro cerita ek.

Kesnya berbunyi begini

Ada sorang taukeh kedai restoren sedang mengira pinggan mangkuk di kedainya…
– 13 mangkuk pecah
– 5 mangkuk retak
– 2 mangkuk hilang

 

 

 

 

 

DAN…..
– 1 mangkuk hayun sedang baca entry ni…..

Kita tengok berapa mangkuk yang sudi komen entry ini he…23x

Bicara Bro : hampeh tul la mangkuk hayun bernama Kyêrüll L Frêscð

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

99 thoughts on “Bodoh..!! Mangkuk Punya Blogger

    1. he…23x sian along ek…

      nie bukan april fool tau… bro runsing2 pasal kerje tau2 terkena dengan kyerull.. cam best je.. tue yg kongsi kat blog

    1. insya’lah bro pergi…

      mak lagenda dah bayar untuk mengiklan dan mempromote gath die kat blog bro + duit tue bro buat duit minyak dari perak ke sana 🙂

    2. haa bee nak explain kat en hubby cam mana lah dia tk suka gatering2 nih huhu nak ajak dia tapi ntah lah bro ..ehekk

      bro cam mana nak keluarkan gravatar di blog bee yer ? bro tengok kat blog bee tk de gravatar keluar plugin wp gravatar bee dah install

    3. adeh susah gak nie… cam mne ek bro nak cakap.. kena guna teknik mengoda suami peringkat 7 petala langit kot.

      oh pasal gravatar ek…

      bee pergi ke dashboard blog bee.. pergi ke User.. pilih your profile

      kat situ bee tukarkan email kepada email yang bee pakai untuk komen kat blog bro..

      tada… dah siap, sekian terima kasih…

      berbakti untuk rerakan blogger

    1. HAHA .. asal ade post baru jer zazaw intai bro ape
      jadi silent reader jeee
      segan dengan bro yangg dah powerrr gilerr ni
      huahuahuaha

    2. selama ini ramai je silent reader tukar jadi pengomen..

      tp zazaw pulak sebaliknya.. pelik tapi beno nie

      eh.. bro mane ade power pun.. masih harapkan power root gak kenkadang

  1. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

    broooooooooooooooooooooo..
    sengallllllllllllllllllll..

    cepat belanja saya milo tabur..!!kalo x nanges kang!!

    1. ops he….230000000x ini confirm terkana la ek…

      ok.. jom.. amik bro kat rumah… bro bancuhkan, jangan kata tabur.. buhkan dlam mulut pun boleh..

      sekali dengan tin2 die

    1. he..23x rajin mu mengira ek.. komen bro jangan la dikira sama..

      bro tokey mangkuk je

    1. mahal punye mangkuk tue…

      xrisau hilang ke…?? kalau perempuan yang amik, ok lagi.. kalau lelaki yang amik cam mne…

      then jadi “dot dot dot dalam mangkuk emas”

Leave a Reply

Top