You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Bila Lelaki Seksi Malas Nak Pergi Kelas

17,284,707 total views, 378 views today

Bila Lelaki Seksi Malas Nak Pergi Kelas

Bila si lelaki seksi aka Akmal Hilmi malas nak pergi kelas.

Teringat zaman bro berlajar dulu.

Bro antara muka-muka yang jarang wujud kat kelas.

Teringat bro di warning oleh deputy dean bro bahawa dia nak tengok muka bro dalam setiap kelas dia. Time tue la baru nampak muka bro. Dan resultnye, semestinya A+ untuk subjek major yang dia ajar.

Dan teringat lagi,

Ada satu kelas tue, 2-3x je bro datang kelas dia. Dan kebanyakan ujian bro buat di bilik lecture he…23x

Selalunya, if bro malas nak masuk kelas, Bro akan melencong ke Pasaraya Gaint

Bicara Bro : Tak semestinya kita datang kelas, kita adalah student yang bijak lagi pandai. Dan bukan bermakna kita tidak hadir ke kelas sebab kita ini malas.

Semuanya subjektif. Tengok result sudah.

Sudi2kan vote bro as Blogger of The Year

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Bila Lelaki Seksi Malas Nak Pergi Kelas

    1. eh bukan nakal la… pelajar contoh… xpernah nampak dalam kelas, tau2 je terserempak dalam dewan exam huhu

      kalaula bro xponteng dulu.. entah kat mane la bro berada kan

    1. nis kan dari dulu dah masuk Universiti sampai sekarang pun dok universiti tp x leh nk dapat result bagus…

      Dok UTP dulu xnak berlajar pepandai he..23x

  1. uhhuhuhuhuhu, bro hebat boleh la men ponteng-ponteng

    kalau kita? naya, habis result nanti

    ek? pengalaman sekolah

    u belum masuk lagi

    bro, cuak la result matrik kuar khamis nie

    harap-harap dapat

    1. bro mane de hebat la.. bro biasa je2.. ponteng pun kenkadang bersebab.. kenkadang tidak ade sebab… kenkadang cari sebab he..23x

      masa sekolah pun bro selalu lepak kat kelas sebelah.. bosan berlajar kat kelas sendiri…

      insya’lah.. if xdapat matrik.. masih banyak perluang ke tempat lain juga

    1. cam bro xleh nk wat cam tue.. lecture kenal je semua studentnye.. kecuali la student die tue mmg xpernah wujud or duduk di syudut buta kelas

  2. setuju la tak semesti datang rajin kelas pandai dan tak datang tu kureng pandai. memang ramai kaki ponteng yg lebih power resultnya dari si Zool ni..
    tapi rasa tanggungjawab la kan..

  3. setuju2….tapi bila kt tak g class then bl kuar result plak gempak ada je yang pandang serong gak bro…kipas lecterer la..apela…tak paham tol

Leave a Reply

Top