Bila si lelaki seksi aka Akmal Hilmi malas nak pergi kelas.

Teringat zaman bro berlajar dulu.

Bro antara muka-muka yang jarang wujud kat kelas.

Teringat bro di warning oleh deputy dean bro bahawa dia nak tengok muka bro dalam setiap kelas dia. Time tue la baru nampak muka bro. Dan resultnye, semestinya A+ untuk subjek major yang dia ajar.

Dan teringat lagi,

Ada satu kelas tue, 2-3x je bro datang kelas dia. Dan kebanyakan ujian bro buat di bilik lecture he…23x

Selalunya, if bro malas nak masuk kelas, Bro akan melencong ke Pasaraya Gaint

Bicara Bro : Tak semestinya kita datang kelas, kita adalah student yang bijak lagi pandai. Dan bukan bermakna kita tidak hadir ke kelas sebab kita ini malas.

Semuanya subjektif. Tengok result sudah.

Sudi2kan vote bro as Blogger of The Year