You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bebudak Blogger Berkumpul, Tetapi Bro Tak Tahu Menahu

17,417,057 total views, 5,452 views today

Bebudak Blogger Berkumpul, Tetapi Bro Tak Tahu Menahu

Baru-baru nie bebudak blogger yang selalu bersama bro berkumpul

Dan mereka sedikit pun tidak menginform bro mengenai perjumpaan kali ini. Pelik la juga sebenarnya.

Tetapi bila difikirkan balik,

Buat apa nak invite bro [siapa la bro nie kan].

Betul kata si Ben Ashaari, “Bro, ko xlayak nak join dorang-dorang nie. Ko dah masuk kategori Blogger Pa & Ma, veteren sudah…”

Bicara Bro : ok Ben, aku sedar bahawa diriku nie dah tua, tetapi jiwa masih muda lagi.

Tanpa korang siapa la bro kan, so sudi-sudikan untuk mengundi bro dalam kategori blogger of the year. Dapat top 10 pun jadi la kan πŸ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Bebudak Blogger Berkumpul, Tetapi Bro Tak Tahu Menahu

    1. sekali sekala nk touching nie he…23x

      anastasyea namapk cam tua je kt blog.. sekali jumpa.. nmpk muda.. cam xpercaya la pulak

    1. Lu mahu terasa kenapa pulai Jai…

      bukan ke mu selalu kumpul2.. still ade blogger seusia bersama2…

      eh.. sudi2 la vote bro ek

    1. tertibe terasa diri nie dah tua kan huhu….

      kena buat group bebudak blogger berusia la ek…

    1. he…23x ok la bro sedar diri.. nak wt cam mne… yang dtg blog bro semuanya memuda dan cecomel cam aliarosli…

      tue pasal bro pun terase cam diri ini masih muda dan hensem lagi he…23x

    1. Nak buat cam mane…. bro sedar bro dah veteran sudah…

      jiwa kena sentiasa muda he…23x

    1. he..23x bunyi cam segmen baru je kat blog bro…

      xnak la wat cam tue.. nnti ade pulak yang dok kutuk2 bro.. blogger tua nie sensitif

    1. Ben veteran die lain… die dulu je.. orang lain yang dtg…

      cam bro orang lain buat, bro menyelit je he..23x

    1. He..23x yang tue kena tanya Ben…

      If tanya bro, takat 2-3 orang kumpul tue boleh la bro arrange he..23x keluar pun memalam… dok santai2 dekat kedai mamak..

      Tapi kena balik awal, takut isteri kat rumah pokpek pok pek he..23x

  1. adoi plan macam 2 3 orang je jadik. mane nak ajak semua. hajat hati nak gerak kl sebab habis paper. betul kata sapa kat atas tu. malas nak susahkan. takde aktiviti sangat pon borak dari awal sampai habes + bowling tu je.. jgn sentap2 bro…

    1. he…23x saje je wat entry pasal nie,

      nak tengok korang alert ke x..?? lagi satu nk promote pc korang yg cantik nie

  2. saye da buat entry la bro, dah tiup2 lagik tu ket SB tp apakan daya saye blogger xhot, so xde org nk bukak blog saye bace πŸ™ sory bro , ce cenyum, ce cenyum πŸ™‚

    1. xpe tetaufiq..

      Bro pun xde hot mane… bro xsempat nak masuk SB or roger mane2 blogger…

      nie baru dpaat layan.. tp cam dh termiss banyak huhu

Leave a Reply

Top