You are here
Home > Uncategorized > Aku Tanpa CintaMu

17,426,825 total views, 669 views today

Aku Tanpa CintaMu

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi

Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

Mengapa cintaMu tak pernah hadir
Subur dalam jiwaku
Agarku tetap bahagia

Tanpa cintaku tetaplah Kau di sana
Aku tanpa cintaMu
Bagai layang-layang terputus talinya

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi

Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

Masihkah ada sekelumit belas
Mengemis kasihMu Tuhan
Untukku berpaut dan bersandar

Aku di sini kan tetap terus mencuba
Untuk beroleh cintaMu
Walau ranjaunya menusuk pedih

Bicara Bro : Aku tanpa cintamu, mungkin tanpa cintanya, cinta dia, cinta kamu mahupun cinta mereka.

Cinta Satay pun ok.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Aku Tanpa CintaMu

    1. hehehehe..kenalah rajin, sbb masa mula2 baca tak tahu pun ini lirik lagu!
      pastu bila dah baca kali kedua baru tau ni lirik lagu..siap nyanyi lagi! hehehehe

      mmg Mas teringin sangat nak masuk jgn lupa lirik tu!

    1. yup.. sebab tue bro kongsikan di blog bro..

      mood malam nie memang sesuai dengan lagu ini

  1. adek nk komen ag..apsal la semenjak2 bercuti rehat ni suke benor hinggap kat page abg..hihi..
    abg mang jiwang pon..dr zaman kat uni pon da tau..huhu..

    1. komen la.. dipersilakan….

      he..23x maybe lepak kat page abg dapat merelaxkan minda buat seketika kan… 🙂

      ops dari zaman u..??

      apa abg telah buat ek

    2. lupekah saat2 manis kt b2..ahaha..crius boley muntah..lupekah abg ngorat ina dlu..wakak..crius pasan nak mati..abesla..mati ina kalo gf abg bc komen ina ni..hihi..xr..mse kat u dlu..ina selalu nmpk abg ngn sidia..romantik beb..huhu..sowi abg..adekmu xnkl dah pasni..hihi

    3. eh, ada ke abg ngorat ina.. abg ngusik je…

      ke memang ada huhu… la ye ke.. awat la abg x teruskan je niat abg tue he..23x

    1. Yup…

      xsalah dijiwangkan hanya untukNya…

      sekurang2nya tersentak juga bro dari lamunan duniawi

Leave a Reply

Top