You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Aktiviti Online Tertangguh – Moderm Stremyx Terbakar

17,452,322 total views, 4,791 views today

Aktiviti Online Tertangguh – Moderm Stremyx Terbakar

Moderm Stremyx bro terbakar.

Untuk kali ke-4 kot ke lebih dari itu, bro pun tak pasti.

Tapi parah gak la dok ulang alik ke TM Point pasal benda ini dan nak settingkan balik moderm itu.

Bro malas nak kena panggilan hangit oleh member bro yang kerja kat TM point yang handle semua report kat seluruh Malaysia.

Siap dia dah aim dah akaun bro.

Asal ade je report dari bro, dia yang tahu dulu. Dan mula la dia call buat panggilan hangit & membebel dengan bro.

Bicara Bro : Ini untuk kali ke-4 moderm terbakar. Rosak ke ape ke, bro xkira pula.

Semalam kul 12lebih baru bro sampai Perak dari Johor.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Aktiviti Online Tertangguh – Moderm Stremyx Terbakar

  1. hahahhaa…pakai la modem lain..niq pakai modem asus…dual antena…pakai system dd-wrt..leh monitor orang yang guna tenet melalui radius app..

    1. berapa harganya ek… cam bro rugi la.. coz bayar berbulan + moderm die sekali…

      malas nk tukar pakej lain.. yg nie pun dah ok sebenarnye

    1. dah usop dok cakap “bako bako” maka terbako la die he..23x

      pasal kilat sebenarnye.. plug xcabut

    1. mahu x hangit cam nie…

      jangan hot fm buat je sudah he…23x xpasal2 kena maki dengan bro nanti… tp kalau fafau yang buat.. bro pinang die terus la

    1. cadangnya…

      sebenarnye pagi tue dah plan nk beli… sekali balik dah kena.. xpe je la.. nkw at cam mne kan

Leave a Reply

Top