You are here
Home > 1001 Pictures > Wak AG vs Cikgu Shida Live Di Studio HotFM

17,444,229 total views, 3,440 views today

Wak AG vs Cikgu Shida Live Di Studio HotFM

Cikgu Shida telah di invite sebagai tetamu untuk HotFM AM Krew pagi tadi.

Bukan saja-saja je di jemput menjadi tetamu. Bahkan Cikgu Shida juga sudi menjawab segala persoalan yang ditujukan oleh pendengar HotFM.

Paling menarik dan aksi yang dinantikan selama ini.

Wak AG vs Cikgu Shida.

Pelbagai aksi telah dipertontonkan khas buat anda.

[nggallery id=1]

Bicara Bro : Semua orang dikurniakan keistimewaan dan kelebihan mereka sendiri. Tak salah menonjol jika ianya tidak membahayakan orang lain.

Buat mereka yang membenci Cikgu Shida. Jangan ingat, orang lain xpernah benci pada korang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Wak AG vs Cikgu Shida Live Di Studio HotFM

    1. bro sempoi sebab suke heliza..perghhh..pekejadah reason gua..abaikan..

      for me, u r sempoi as the way u accept others..sekian..

    2. anyway thank ek

      bro sampai la nie xberani nk cakap kat heliza yang bro suka die.. elok senyap2 je pasal nie..

    1. Ala relax la makdara…

      bro yang besa2 nie pun tetap ade orang benci.. steady je.. nie kan pulak cikgu shida.. lagi steady

    2. c.shida jgn melampau sgt suda la….skit mata la plk tgk dia trkinja2.nak mntak tlg jgn rosak kan lagu katy perry!sya marah tau.

    1. bro ade tv pun xtgk huhuhu.. rasanya dah upload kat youtube.. usha la…

      bro xtengok lagi nie

    1. mengajor tue satu kewajipan… tggungjawab yang diamanahkan..

      tapi if xsanggup.. elok la berundur kan..

      dari cikgu2 yang nk jadi cikgu sebab nk terjamin kerjaya tp xikhlas menjalankan tggjawab

Leave a Reply

Top