Ada member bro nak beli tv, sama ada nak angkat plasma or LCD punya.

Kalau tanya bro, memang haram la bro nak jawab. Hanya tengok tv time cerekarama sabtu malam je. Kalau langgang Astro, wat kaya dorang aje.

Hope korang boleh memberi pendapat buat kawan bro ini, Cinta Anna.

Ana : Plasma and LCD tv mana lagi baik?
Bro : Adeh..!! Bro pun tak pernah amik tahu pasal tv, elok plasma kot.

Ana : aloalaoalaoa Plasma ke??
Bro : LCD biasa2 je kan, amik plasma la

Ana : Plasma kan banyak telan elektrik…??
Bro : If tak amik tv pun ok gak, takde bil elektrik naik he..23x
Ana : Ceeehehhh..!!!

Bicara Bro : Kat rumah bro ada 3 TV, nak nampak 3-3 on tunggu semua adik beradik bro balik la ek. Time tue la, bro akan menyelit tengok tv sama dengan dorang.

Next week ada adik beradik bro balik, seminggu cuti. So bro kena habiskan segala bekalan kepunyaan bro di dalam ke3-3 peti ais. Dorang jenis makan xmengaku he..23x abang yang kejam. Ada yang sudi jadi adik bro x?