You are here
Home > hastag twitter > Topik Menarik Di Twitter : #PakweManja

17,438,774 total views, 2,629 views today

Topik Menarik Di Twitter : #PakweManja


Ada seeorang bukak hastag ini di twitter.

Bro sekadar berkongsi dengan korang apa yang mereka perkatakan. Kredit topik kepada Pojie Pooh [klik la, if nak kenali siapa pojie]

Antara yang di kongsikan:-

  • To be honest aku seorang yang manja sebab aku sendiri suka memanjakan orang.. So tak salah kalau ada awek aku jadi #pakwemanja kann kann
  • Saya sukaaa!! Sbb dia mmg manja! 🙂
  • #pakwemanja comel, tapi kalau dh terlebih smua benda xboleh buat memang rasa nak terajang
  • #pakwemanja : ok sumpah rimas. den ni jenis xsuke org manja2 sgt,baik lelaki atau pompuan
  • #pakwemanja boleh je tapi jgn melampau2 manjenye mengalahkan makwe. meluat kang..mcm nak kne mintak tampo aje. 😛
  • pakwe x sepatotnya manja…awek je boleh manja n gedik2 #pakwemanja kalau nak manja sila tukau jantina

Bicara Bro : Pakwe manja tak pe, asalkan bukan skandal manja.

Tetapi lagi parah kalau laki orang yang manja he..23x kalau isteri orang manja-manja pula macam mane ek..??

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Topik Menarik Di Twitter : #PakweManja

    1. he..23x sebab manje la terjadi entry ini.. sian pojie.. bro cilok dulu he..23x

      tp #skandalmanja pun ok gak.. ade gak tempat lain untuk bermanje2…

Leave a Reply

Top