Ada seeorang bukak hastag ini di twitter.

Bro sekadar berkongsi dengan korang apa yang mereka perkatakan. Kredit topik kepada Pojie Pooh [klik la, if nak kenali siapa pojie]

Antara yang di kongsikan:-

  • To be honest aku seorang yang manja sebab aku sendiri suka memanjakan orang.. So tak salah kalau ada awek aku jadi #pakwemanja kann kann
  • Saya sukaaa!! Sbb dia mmg manja! :)
  • #pakwemanja comel, tapi kalau dh terlebih smua benda xboleh buat memang rasa nak terajang
  • #pakwemanja : ok sumpah rimas. den ni jenis xsuke org manja2 sgt,baik lelaki atau pompuan
  • #pakwemanja boleh je tapi jgn melampau2 manjenye mengalahkan makwe. meluat kang..mcm nak kne mintak tampo aje. :P
  • pakwe x sepatotnya manja…awek je boleh manja n gedik2 #pakwemanja kalau nak manja sila tukau jantina

Bicara Bro : Pakwe manja tak pe, asalkan bukan skandal manja.

Tetapi lagi parah kalau laki orang yang manja he..23x kalau isteri orang manja-manja pula macam mane ek..??