You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Tetaufiq ~ Tidur Mu Dalam Iman

17,429,967 total views, 3,811 views today

Tetaufiq ~ Tidur Mu Dalam Iman

Tidur mu dalam iman wahai Tetaufiq.

Akibat letih bermandi manda di pertak minggu lepas bersama-sama blogger lain. Ini kat rumah orang, dia bantai buat macam rumah sendiri.

Nak tengok gambar lain? Usha kat fan page bro ~ Album Mandi Mandi Mandu Di Pertak [Jangan lupa like]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Tetaufiq ~ Tidur Mu Dalam Iman

    1. sopankan…

      orang lain tengah sembang2.. di eleh bantai tidur lagi.. kat rumah orang pula tue

    2. dekat rumah eman tergigit halia… kat kuala kubu bahru..

      cantik x pic yang bro tangkap nie.. abaikan model yang sememangnya model

    3. haha..kenapa nama dy eman the halia.??sedap nama..
      cantik lorh..ada bakat..nanty yana boleh belajar amek picca dgn bro..hehe..

    1. mesti la best… lagi reramai n mbe pun sudi turun…

      sedangkan bro hanya tukang terjah.. saja nk bikin surprise

Leave a Reply

Top