You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Terpaksa Tidur Dalam Kereta

17,445,543 total views, 4,754 views today

Terpaksa Tidur Dalam Kereta

Morning semua,

Macam mana dengan tidur korang malam tadi?

Hope semua mendapat tidur yang sempurna. Lagi-lagi buat mereka yang tidur terlajak.

Bro..??

Alhamdulillah, lena tidur dalam kereta malam tadi. Sepanjang malam.

Jangan tanya bro tidur di area mana. Asalkan bro mendapat tidur yang mencukupi dan dapat mengurangkan tekanan yang bro hadapi.

Bicara Bro : Pastikan pintu terkunci semasa korang tidur di dalam kereta.

Pastikan juga anda tidak tidur dengan bukan mukrim. Tak pasal-pasal jadi kes. Dapat kahwin free kan best. But zaman sekarang tetap kena bayar RM3000 satu kepala.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Terpaksa Tidur Dalam Kereta

  1. aih, apa sbb musabab sampai kena bermimpi indah dalam kereta ni, bro? hehe

    teringat time kembara ke amsterdam. tidur kt parking lot dpn stadium amsterdam arena. dah la tgh winter. mmg sejuk~~ huhu

    1. tue baru cadar selimut ek.. pakai semua cam mane la pulak ek….

      bro tidur pun sopan… kenkadang je bantal duduk bawah katil

    1. amboi.. nie bikin bro jeles la nie.. erm nk tidu sebelah ezma leh.. atas katil yg empuk itu huhu

      yup tidur dalam kereta untuk 2 malam

      wat ape nk tidur dalam bonet huhu

    1. bro sedar2 je ade dengar bunyi orang berdengkur… pandang kiri kanan, bro sorang je dalam kereta..

      nampak sangat kuat beno bro berdengkur he..23x

  2. dulu pnh tdo dlm kete dgn adk brdk…tunggu mak bersalin dr pukul 12.30 a.m sampai lah keesokannya…nyamuk gedebam gedebum…keesokan harinya,sy kena tunggu mak dlm wad dgn tak mandinya…haha..tak sangka plak kena tunggu,mmg tak prepare baju lain pun…yg ada baju baby mak prepare…hahaha…kelakar jugak bila igt blk…;)

    1. time nie umur berapa ek…

      bro pe2 pun memang ada baju spare dalam kereta… kereta pun kalau tengok dah macam rumah.. stock baju kerje untuk 2 hari pun ade

    2. sy pn igt x igt..rsnya ms tu umur 17…mak lahirkan adik pun masa tu umur dia dah 46..adk bongsu…igtkan dah tak ada adik dah…alih2 lps mak blk haji,pregnant…berkat doa mak depan kaabah nak sorg lg anak laki..no 8…hehe

Leave a Reply

Top