You are here
Home > Pengalaman > Teringin Nak Bermain Bola Sepak

17,449,962 total views, 2,431 views today

Teringin Nak Bermain Bola Sepak


Tadi terusha gol paling kurang ajar di blog borak kosong.

Menarik juga cara dia menjaringkan gol. Bikin panas je pihak lawan, dan bikin lawak pula pada sesiapa yang menontonnya.

Teringat zaman u dulu menjadi pemain jemputan buat adik-adik junior semasa sesi suai kenal. Dapat gak menjaringkan gol even bro hanya bermain untuk 3 minit.

Teringat lagi zaman sekolah menengah dan rendah, bro merembat dari jauh terus masuk ke pintu gol.

Teringat lagi bro hanya mampu menjadi penjaga gol sahaja, sebab keadaan tidak mengizinkan bro bermain untuk tempoh masa yang lama di atas padang [atas nasihat doktor].

Bicara Bro : Teringat lagi,

Bro pernah terjaringkan gol sendiri. Bro seminggu jadi bahan di sekolah dan asrama dulu. Kejadian semasa form 1 [hope tiada yang ingat he..23x]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Teringin Nak Bermain Bola Sepak

    1. sesiapa pun expert,

      cuma xramai yang sanggup nak tunjukan keexpertan mereka ketika dipadang he..23x

      takut jadi bahan

    1. w’salam 🙂

      tertibe teringat masa kat sg wang.. ade competition imbang bola terbanyak…

      entah cam mane leh terembat ke tinggi ke atas huhu… suspen sungguh

    1. wah men cantas2 dah ek…

      bro dah lama xmain bola.. nie pun jogging besa2 je boleh.. nk over, memang xlepas dah

  1. walaupun gua tak pandai gelecek… tp gua shot kencang.. slalu main shot keeper pihak lawan bagi die menyesal jd keeper… tp skrg.. haha.. dah cacat.. tak main dh bola ni.. karma..

    1. he..23x pernah gak la tengok kes cam tue…

      masa peringkat akhir kebangsaan sekolah2 premier.. budak sekolah bro buat gol keeper dorang berganti sampai 4x he..23x

  2. aku penah wat gol macam tu. Memang hangin kampung sebelah. Kena plak masa tu aku hatrik..lagi hangin diorang. Pegi sekolah, memang memag menghanjing aje aku dengan budak-budak kampung sebelah. haha..

    1. mu wat hatrik cam mne tue.. hatrik menjaringakn gol sendiri ke?

      ke mu buat cam dalam video nie

    2. haha..aku dulu striker kampung maa..bukan nak riak. Tapi itulah hakikatnya. Haha..

      Tapi pernah gak aku golkan sendiri. Tapi lom lagi hatrik untuk gol sendiri la..haha..

      Memang sebijik buat cam dalam video tu..Haha..dulu la. Zaman kanak-kanak dulu..sekarang ni..takde chance buat camtu..

    3. sama la kita… zaman skrg nie semua pakai main futsal…

      sekali gol, xsampai seminit bola dah leh masuk gol sendiri… cam mane la nk wat aksi cam tue kan

Leave a Reply

Top