You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Tahniah Buat Buat Blogger Yang Konvo Baru-Baru Ini

17,457,816 total views, 983 views today

Tahniah Buat Buat Blogger Yang Konvo Baru-Baru Ini

Jangan ingat blogger-blogger tidak terpelajar.

Blog, berblog juga. Pendidikan jangan di tinggalkan. Blog tidak boleh menjamin masa depan, pendidikan ada jaminan di situ.

Tahniah buat blogger Politeknik Sultan Idris Shah yang konvo baru-baru ini, iaitu :-

  1. Kyêrüll L Frêscð
  2. Tia Fazunia
  3. Tetaufiq
  4. Muhammad Nur Aizuddin

Bicara Bro : Bro nak sambung berlajar.

Dengan apa yang bro ada sekarang tidak mencukupi, tetapi tiada tanda-tanda di muka bro ini yang menyatakan bro mampu lagi berlajar.

Hanya mampu berlajar dari kesilapan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “Tahniah Buat Buat Blogger Yang Konvo Baru-Baru Ini

  1. yes yes!! terima kasih bro.. terharu bro buatkan entry tentang kami ahaks.. betul tue.. tanpa pelajaran impian sukar menjadi kenyataan.. chewah ayat aku.. huhuhuhu.. lagi 2 tahun KONVO untuk diploma plak.. HAHA

    1. eh mu skarang amik ape nie…??

      cam bro.. if bagi talk.. dorang pay ikut kelayakan akademik bro.. dengan degree pun berapa la sangat kan…

  2. tahniah korang.. wah bro siap buat entry khas untuk deme ni.. nanti wat tuk sy gak yg bakal konvo october nanti kat kedah insyaAllah. pegi sane tak sempat jumpe tia n kerul..

    1. insya’lah if ade rezeki n time tue bro xtau nk bubuh apa as entry he..23x

      ops kat kedai ek.. konvo terus je upload gambar kat fb.. then inform bro.. bro terus masuk dalam blog

    1. if ada rezeki n keinginan sambung la…

      bro pun ada keinginan.. cuma masih belum sedia.. cadang nk pergi lebih jauh…

    1. dorang la yang hebat kan… 🙂

      if blogger bergabung.. masing2 boleh jadi hebat seperti mereka

    1. 2 sem tue pejam celik pejam… tau2 je dah habis…

      bro doakan moga yang terbaik buat mu.. tgh praktikal kan

  3. ingat ari tu nak g konvo nih, sbb boipren adaa konvo gak. tapi mngalami masalah teknikal so ta jd.. hurm, adaa lak kene tggu lagi 2 tahun tuk konvo kat psis ni.

    btw, congrats utk mereka!!!!!

Leave a Reply

Top