You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Hidangan Malam Jumaat

17,418,700 total views, 521 views today

[Status Malam Jumaat] Hidangan Malam Jumaat

Baru bro perasan, sudah lama segmen “Status Malam Jumaat” tidak di kongsikan di blog ini.

Maaf jika pic agak melampau, bro terjumpa semasa menyelongkar blog Budak Kampung [menarik celoteh dia, baca la if ada masa **Blog ini sudah tidak wujud]

Bermula kisah untuk malam ini,

Al-kisah si isteri silap tanya soalan dengan suami yang merajuk.

Isteri : Abang dah makan?
Suami: Sudah

Isteri : Abang makan apa ek?
Suami: Abang makan itu ini gitu gini

Isteri : Banyaknya abang makan.
Suami: Selamat abang makan kat rumah, cadang tadi nak je makan kat luar.

Isteri : Dah la makan xajak saya
Suami: Sejak bila apa pandai makan-makan nie, bukan selama nie jadi hidangan abang ke, tunggu abang jamah

Suami Isteri : he…23x [awat tiru cara bro gelak] gelak bersama sambil terukir senyuman.

Bicara Bro : Merajuk lelaki mudah dipujuk. Merajuk perempuan, shopping complex ditadahkan pun masih tak cukup.

Hope pagi esok bro masih mampu tersenyum dengan apa yang sudah terjadi.

Inginkan rumah tangga anda Bahagia? Dapatkan Panduan Rahsia Rumahtangga Bahagia!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Hidangan Malam Jumaat

  1. yang lepas part terukir senyuman tu penting tuu… LOL

    sentiasa ingat kata Doc Brown dalam back to the future, “Time-traveling is just too dangerous. Better that I devote myself to study the other great mystery of the universe: women!”

    perempuan mmg sangat misteri.

    1. So pe2 pun masing2 kena pandai amik hati masing2…

      wah ko ingat part tue.. bro selalu skip he..23x

    2. maybe sbb tu ramai pompuan suka laki tua. golongan veteran ni pandai jaga hati dorang.. kan?

      haah, padahal sekali tgk jer tapi lekat sampai sekarang part tu. 😀

    3. veteran memang pandai jaga. sebab dorang nak pakai lama… lagi2 dapat barang yang muda lagi he..23x

      bro dah download cite tue.. tp memang selalu skip part tue

    1. ops he…23x jangan fikir bukan2 ek…

      ini panduan nak amik hati suami yang majuk.. tapi perlu ada respon dari si suami juga

    1. video ape pulak nie…??

      yang bro tahu pasal orang nk bunuh diri kat KB mall tue je la.. ke ade yang bro termiss pandang nie..??

    1. kalau bf ek..

      pe2 tunggu bf jadi suami dulu ek.. if bf pun dah suka majuk.. elok cari lain la.. takut dah kahwin nnti lagi kuat merajuknya

    1. yup.. persefahaman perlu ada…

      if hubungan atas katil gagal.. maka gagal lah perkahwinan itu

Leave a Reply

Top