You are here
Home > 1001 Pictures > Setem Khas Limited Edition Aznil Nawawi

17,430,081 total views, 3,925 views today

Setem Khas Limited Edition Aznil Nawawi

Aznil Nawawi sudah mempunyai setemnya sendiri.

Setem khas dari Pos Malaysia yang dikeluarkan dalam kuantiti yang terhad.

Mungkin ini salah satu cara yang digunakan oleh Pos Malaysia untuk mempromosikan pakej sesiapa pun mampu abadikan diri pada setem.

If xsalah bro,

Tahun lepas, bro ada tempah setem khas bermuka bro sendiri.

Tetapi sampai la nie, bro tetap tidak menggunakannya. Sayang tue 🙂

Bicara Bro : Dulu bro minat kumpul setem & sampul surat hari pertama. Siap ada cop khas pada setiap setem tue.

Tapi sejak album blog yang bernilai lebih RM1000 hilang. Terus bro xteruskan minat tue. Kalau tidak mesti harga dia dah naik 2-3x ganda kan. Semuanya tahun 1998 – 1999 punye. Dah sedekad.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Setem Khas Limited Edition Aznil Nawawi

    1. risau gak if ade yang nk curi blog bro ini..

      tapi jangan risau… bro tetap ade blog yang lain, if pe2 jadi kat blog ini 🙂

    1. kenapa dengan drama minat aku ek he..23x

      aku minat ko dulu pun sungguh dramatik juga.. if ko nk tahu la kan

    1. kenkadang kena gak ade minat dalam mengumpul sesuatu kan…

      xakan nk kumpul friend dalam facebook je kan he..23x

    1. dulu banyak je setem yang bro kumpul dari dorg2 semua.. satu malaysia pulak tue…

      tapi apakan daya kan T-T

Leave a Reply

Top