You are here
Home > Uncategorized > Senarai 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

17,421,264 total views, 3,085 views today

Senarai 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Di sini bro senaraikan 5 blog yang bro paling kerap lawati tahun 2011.

Sekadar sokongan kepada kempen dari DenaiHati.

Eh…!!!

Dah macam tahun melawat blog pulak ek.. Boleh calonkan DenaiHati sebagai Menteri Blogger & Alam Maya di Parlimen nanti.

Ini merupakan list top 5 blog yang bro selalu lawati [maaf jika tiada nama blog korang, kalau la skop diperbesarkan mungkin ada]

  1. MyJazmanie – antara kenalan blog bro yang paling rapat sejak berblog tahun 2007.
  2. Kechixx – entry yang agak santai dan setiasa berupdate
  3. Boneka Dalam Chermin – entry lagi santai dan mampu buat bro tersenyum sorang-sorang
  4. Ben Ashaari – seorang yang suka menyemak inbox hp bro dengan msg2 panas
  5. Eyriqazz – seorang yang berdiri sama tinggi dengan bro.

Itu la top 5 bagi bro.

Dan bro nak invite korang semua untuk support kempen dari DenaiHati.

Bicara Bro : Malas nak tag sesiapa, tetapi tak salah jika korang nak kongsikan 5 blog yang paling korang kerap lawat tahun 2011.

Setiap orang mempunyai cita rasa sendiri.

Eh Senarai 5 bakal isteri yang bakal dikahwini tahun 2011 xde ke..??

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Senarai 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

    1. bagitau la… macam la bro takut he…23x

      senarai 2011 pun x fulfill lagi.. dah fulfill baru tengaok senarai 2012 pulak

    1. kahwin xnikah boleh je.. dosa tanggung sendiri la kan…

      amboi demand.. nak gak la wat list cam tue, tetapi xde calon la…

      malas nk cari blogger…

      kalau boleh nak letak Heliza Helmi je πŸ™‚

    1. jenuh la beb…

      nk buh sape ek.. nak letak no dua pun dah parah.. inikan pulak nk set sampai 5

    2. letak je wat ape.. if xdapat kan he…23x

      irine dah pernah masuk mimpi bro.. heliza pun sama.. yang lain belum lagi

    1. Xkenal maka tak cinta…

      bro pun bukan ade orang kenal pun.. tetapi blog dorang nie la bro selalu lepak santai2

Leave a Reply

Top