Di sini bro senaraikan 5 blog yang bro paling kerap lawati tahun 2011.

Sekadar sokongan kepada kempen dari DenaiHati.

Eh…!!!

Dah macam tahun melawat blog pulak ek.. Boleh calonkan DenaiHati sebagai Menteri Blogger & Alam Maya di Parlimen nanti.

Ini merupakan list top 5 blog yang bro selalu lawati [maaf jika tiada nama blog korang, kalau la skop diperbesarkan mungkin ada]

  1. MyJazmanie – antara kenalan blog bro yang paling rapat sejak berblog tahun 2007.
  2. Kechixx – entry yang agak santai dan setiasa berupdate
  3. Boneka Dalam Chermin – entry lagi santai dan mampu buat bro tersenyum sorang-sorang
  4. Ben Ashaari – seorang yang suka menyemak inbox hp bro dengan msg2 panas
  5. Eyriqazz – seorang yang berdiri sama tinggi dengan bro.

Itu la top 5 bagi bro.

Dan bro nak invite korang semua untuk support kempen dari DenaiHati.

Bicara Bro : Malas nak tag sesiapa, tetapi tak salah jika korang nak kongsikan 5 blog yang paling korang kerap lawat tahun 2011.

Setiap orang mempunyai cita rasa sendiri.

Eh Senarai 5 bakal isteri yang bakal dikahwini tahun 2011 xde ke..??