You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Semalam Bro Bermimpi : Kamera DSLR Bro Hilang

17,445,304 total views, 4,515 views today

Semalam Bro Bermimpi : Kamera DSLR Bro Hilang

Semalam bro bermimpi, kamera DSLR bro hilang.

Yang bermain dalam kepala otak, macam mana nak bergambar-gambar nak pergi oversea bulan depan

Tetapi situasi di asrama masa zaman bro sekolah dulu.

& sejak bila bro ada DSLR nie ek. Nak angkat sebiji la. Duit?? Tak de lagi he..23x

Bicara Bro : Lately bro asik mimpi zaman sekolah rendah, menengah & zaman bro di asrama.

Zaman kahwin xnak pulak muncul-muncul dalam mimpi he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Semalam Bro Bermimpi : Kamera DSLR Bro Hilang

  1. Hahahahaha! lepas ni klau bro dh ada DSLR habis lah.. mcm paparazzi lah kan.. shoot sgtlah bergaya HAHAHA..

    Hahahaha, apa lagi bro carilah jodoh cepat.. sy nk mkn nasi minyak nie.. haha

    1. ops he..23x

      bro tgh upload hasil shoot bro masa mini gath semalam.. ade kat fan page bro

    1. bro mimpi semua benda yang ade kaitan dengan bro je.. lepas nie..?? xtau la

      kalau gantung kat leher.. bangun pagi sure dah terburai la kamera tue

  2. hahaha tak pasan lak td kt sb tulis mimpi lalala…huaa…kalau betul hilang nangis kalau efa la kan huhu…mimpi hilang agamak tak kan ilang la kot..hehehe fuy0o..gayanya shoot dh mcm pro la bro ni eceh 🙂

    1. ade tulsi mimpi la.. efa je xperasan he…23x

      mmg kalau hilang confirm nagis tacing2 dah tau…

      bukan ape.. selalu ape yang bro mimpikan mmg akan terjadi… teruatam tang aset yang mmg bernilai pada bro.. risau ape2 akan terjadi je

      eh mane ade pro pun.. nntikan entry org candid bro tengah shoot

    1. insya’lah bro akan beli..

      bila tue…?? entah.. bergantung pada rezeki bro juga

      bila convo ek… flight semua support ek

Leave a Reply

Top