You are here
Home > 1001 Pictures > Segmen Al-Kuliah Bersama “Ustaz” Taufiq Helios

17,421,290 total views, 3,111 views today

Segmen Al-Kuliah Bersama “Ustaz” Taufiq Helios

Segmen Al-Kuliah bersama “Ustaz” Taufiq Helios.

Sebelum ini bersiaran langsung dari Facebook Sahabat Blogger, sehingga ke kedai mamak dekat corner Pekan Kuala Kubu.

Hadirin hadirannya dari kalangan blogger yang sanggup turun dari Kuala Lumpur dan Bangi bagi memeriahkan suasan di sini.

Sebenarnye…

Dragon Ball ada 7 biji semuanya

Eeeeh..!!! Bukan….!!

Sebenarnya, hati ini, rindu kepadamu. Tapi aku, tidak mengerti, mengapa cinta masih tak hadir…. [ada gaya x macam Raihan]

Panel jemputan kita tengah kusyuk mendengar persoalan dari tetamu yang hadir.

Bicara Bro : Kisah rekaan dari gambar semasa Mini Gathering Blogger di KKB.

Nak tengok gambar lagi? Usha kat fan page bro [sudi-sudikan la like ek]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Segmen Al-Kuliah Bersama “Ustaz” Taufiq Helios

    1. bro malas nk edit.. sudi editkan x…?? tapi FOC la ek..

      if ade yang sudi.. bro ok je..

      semua pic bro xedit.. dari kamera terus upload

    1. insya’lah.. ade banyak je mini gath di jalankan… pe2 just jgn lost contact dengan blog bro.. pasti ade je update or info terkini pasal event blogger

      cuma event nie je bro xupdate.. sebab xplan nk pergi n plan pun last minit punye

    1. serius kan.. serius kan…

      nie baru je buat cerita pakai pic yang ade… walaupun semuanya adalah rekaan semata-mata

Leave a Reply

Top