You are here
Home > Uncategorized > Sahabat Blogger Sanggup Turun Kuala Kubu Bahru

17,411,025 total views, 2,554 views today

Sahabat Blogger Sanggup Turun Kuala Kubu Bahru

Bro baru sampai rumah.

Tak sangka ramai gak yang sanggup turun ke Kuala Kubu Bahru, Selangor semata-mata nak join mini gathering mandi manda anjuran si Eman Tergigit Hallia.

Update?

Nanti kot.

Bro akan update selepas pic semua di upload.

Lagipun, dorang belum sampai KL lagi, entah-entah baru sampai Rawang.

Bicara Bro : Bila fikir balik, rupanya bro la yang paling tua dalam group ini dan si halia yang organize paling muda.

Thank coz sudi bagi tumpang rumah untuk rehat-rehat sebelum gerak balik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Sahabat Blogger Sanggup Turun Kuala Kubu Bahru

    1. belum mempunyai masa nak mengodek

      kot2 ade yang rajin n FOC nk tolong menarikan blog bro ini.. kot2 ade la kan

    1. nest time maybe akan buat lagi.. hope leh join la ek

      mu kan bz memanjang he…23x

      puas hati gak la.. dapat mandi n cuci mata

    1. ery sanggup turun ape.. he..23x ramai gak yang turun.. saje nk jenjalan jejauh sikit

    1. org yang selalunye pecah kepale + calar body kereta tue la yang jelas2 menunjukan die yang anjurkan aka tuan rumah he..23x

    1. sekali sekala.. tp nie dah 3x berturut2 tiap minggu mandi sungai…

      apa kes kan he..23x

      last week dgn member2… last 2 week pulak dengan blogger2 gak..

      3-3 di loksi yang berbeza

    1. menyesal bro x shave misai n jambang nie…

      kalau tidak sure nampak muda ayu gitew… xbest la hanim xleh mandi he…23x ops he..23x

    1. sape paparazzi tue ek he…23x

      aru je transfer masuk dalam komp… nk filter kojab.. then baru upload

    1. xrugi pun join semalam…

      sian si eman… handle sorang2 huhuhu… selamat semua berjalan lancar he..23x

    1. kem terendak kat mane ek.. harga ok x..??

      cadang nk buat satu kem 2hari satu malam la…

Leave a Reply

Top