You are here
Home > X Masak-memasak bersama Chef BroF > Rasa Macam Nak Perkena Milo Tabur. Milo Tau, Bukan Serbuk Koko

17,457,382 total views, 549 views today

Rasa Macam Nak Perkena Milo Tabur. Milo Tau, Bukan Serbuk Koko

Lately,

Bro dok mengidam la pula.

Kali ini, bro teringin nak perkena milo tabur. Macam menarik je bunyinya. Lagi-lagi kalau ada yang sudi belanja

Tetapi terus terang bro nyatakan di sini.

Bukan senang nak jumpa milo tabur mahupun milo ais.

Semuanya sudah diganti dengan serbuk koko.

Alasannya, milo mahal.

Serbuk koko murah ke..??

Kalau pekat, xpe la jugak. Ini cair je bro tengok.

Tau-tau harga rm2.20.

Layan milo fuze 3 in 1 pun lagi berbaloi.

Bicara Bro : Perlu ke kita sebagai pengguna melaporkan penyelewengan mereka kepada Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna.

Kita ada hak sebagai penggunakan.

Ok, mahu layan milo tabur kejab [klik if rasa nak belanja bro].

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Rasa Macam Nak Perkena Milo Tabur. Milo Tau, Bukan Serbuk Koko

    1. ye ke serbuk koko lagi mahal… rasanya cam lagi murah je 🙂

      hujung minggu nie nak shopping barang dapur.. cadang nak angkat milo 2kg punye..

      so balik rumah lepas koje.. leh bancuh minum sorang2 huhu

  1. wah…tak pernah rasa!! nak buat la kat rumah nati. dah tentu² milo ori bukan serbuk kOkO!

    tapi kina setuju dgn cadangan awk tue. kita sebagai pengguna ada hak utk mengadu pasal dorang guna sebuk kOkO tue. tapi pastikan ada bukti yg kukuh la yew.

    1. ada masa try la.. nie yang buat bro xsabar2 nk borong milo 2kg nie he..23x

      tue la… memang nak buat report…

      tetapi mereka kaburi dengan bubuh serbuk koko dalam tin milo…

      sekali rasa pun boleh bezakan yang mana serbuk koko dan yang mana satu milo..lagi2 kat kedai mamak

    1. nanti kita laporkan ek…

      eh sama la kite.. tue dulu la.. now bro kat rumah memang xde milo.. if nak beli kat kedai je…

      lepas nie nak beli milo letak kat rumah.. if nk leh bancuh he..23x

    1. Peh.. die tambahkan lagi tue…

      kalau la kedai sudi buat cam tue kan… bubur choclate rice pun ok je…

  2. hahahaha..almost selang semalam pekena milo tabur ni..fuhhhhhh..mmg sodap..

    mai la sini bro..nti teman blanja mike milo tabur banyak punyer..hahahaha..

    1. Nak juga..!!!

      Mai mane tue ek…?? if dekat, malam nie juga bro terjah… thank coz sudi belanje

    1. ada juga yang tabur milo atas roti then makan 🙂

      adeh.. mahu cari roti bakar pulak

Leave a Reply

Top