You are here
Home > Uncategorized > Perkara Best Dilakukan Semasa Menyambut Earth Hour

17,449,381 total views, 1,850 views today

Perkara Best Dilakukan Semasa Menyambut Earth Hour

Macam mana dengan Earth Hour tadi?

Korang support ke tidak?

Bro?

Bro masih dalam perjalanan balik dari memancing. Tak kan nk padam lampu kereta kan. Gilo apo..!!

Di sini bro nak kongsikan 6 perkara best dilakukan semasa orang lain menyambut Earth Hour

  1. Main leser
  2. Pakai baju “glow in the dark”
  3. Tutup je lampu sampai esok pagi. Jimat lektrik
  4. Black outkan terus kawasan anda
  5. Berkhalwat [jais etc time nie xnampak ape2 he..23x]
  6. Tarik isteri masuk bilik

Bicara Bro : Bergelap tidak membawa apa-apa makna jika tiada kesedaran dari mereka sendiri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Perkara Best Dilakukan Semasa Menyambut Earth Hour

    1. jangan pulak berkhalwat ek..

      xbaik… bun kan baru habis spm.. jgn musnahkan masa depan…

      tp untuk masa depan yang cerah, tarik suami sendiri xpe

    1. copat2 la kahwin kalau cam tue kan…

      yang xkahwin pun ade je yang suka suki buat anak orang cam bini sendiri

    1. he…23x cam mane la tue ek…

      ade try buat entry dalam keadaan black out.. bateri laptop pun xde he..23x

Leave a Reply

Top