You are here
Home > Iklan > Pagi-Pagi Bro Layan HotFM AM Krew, Tak Layan MixFM Breakfast Show

17,442,078 total views, 1,289 views today

Pagi-Pagi Bro Layan HotFM AM Krew, Tak Layan MixFM Breakfast Show

Bro sejak celik mata sehingga sampai office,

Bro akan mendengar HotFM melayan karenah AM Krew yang mampu membuat bro tergalak dengan lawak santai mereka.

Pagi ini bro just nak share, if korang layan MixFM Breakfast Show, mereka menawarkan RM50,000 untuk dimenangi.

Apa yang anda perlu lakukan, dengar lagu dan teka tajuk lagu + nama artisnya. RM100 bakal menajdi milik anda.

Untuk maklumat lanjut,

Usha website MixFM pagi ini.

Bicara Bro : Segmen Wak AG kat HotFM lagi =gempak…  Total hadiah RM60,000 dan setiap jawapan yang betul, RM1,000 menjadi milik anda.

Ada sesiapa layan Radio Era x?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Pagi-Pagi Bro Layan HotFM AM Krew, Tak Layan MixFM Breakfast Show

    1. bro kat rumah family mmg bukak sinar.. xpun klasik nasional je he..23x

      bro agak kurang sikit dengan sinar.. entah dorangc akap etrabur cam susah nk tangkap ayat dorg

  1. same la kite, pagi2 memang syiokk dengar am krew berceloteh, ade jer lawak dieorang tau. kirenye sepanjang odw pegi ofis tuh memanjang menyengih je la hihihi

    1. bro buat masa skrg layan hotfm je.. radio lain cam belum masyuk dalam jiwa sanubari bro

Leave a Reply

Top