You are here
Home > Uncategorized > Padangan Mereka Mengenai Bercinta Dengan Pasangan Yang Lebih Berusia

17,425,086 total views, 6,907 views today

Padangan Mereka Mengenai Bercinta Dengan Pasangan Yang Lebih Berusia

Pandangan dari blogger lain yang menyertai segmen bro sebelum ini.

Mereka memberi padangan mengenai isu bercinta dengan pasangan yang lebih berusia. Ada juga based dari pengalaman dan pemerhatian mereka sendiri

Apa-apa pun bro hargai apa yang telah mereka kongsikan. Hope korang sudi lawat mereka sambil membaca apa yang telah mereka kongsikan

Mereka yang sudah join segmen ini :-

  1. Izamir Ridzwan
  2. NuReLLe
  3. Fakhrul
  4. Iza Hafizah
  5. Maheyra
  6. MakData TERdiva
  7. Farhana Asahri
  8. Aanie
  9. Ezanoor
  10. Nikeima
  11. Cik Sessy
  12. IftiLarina
  13. Nadhirah-Chan
  14. Nini
  15. Minachilove
  16. Iera Nazirah
  17. Sue
  18. Namee Roslan
  19. Sri Juju
  20. Sabrina
  21. Akasia

Bicara Bro : Bro macam berminat dengan wanita yang berusia tetapi muka nampak muda. Awet muda ek.. bukan pakai cucuk2 tue [susuk]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Padangan Mereka Mengenai Bercinta Dengan Pasangan Yang Lebih Berusia

  1. Aku nak bagi pandangan lak kat sini.. Aku rasa cam best jer klau bercinta ngan perepuan yg lebih berusia.. Tapi aku takder can dah sebab dah ada bini… :p

    1. boleh di usahakan

      bro dah rase dah bercinta dengan orang yang lebih berusia… menarik tue

  2. boipren sy tua 6 tahun dr sy..so far ok jek.die matured, pendapat bernas, responsible..kami opposite dlm byk perkara..tp serasi jek together..:)

    1. lelaki yg lebih tua slalunya xde mslh dlm perhubungan. isunya kalau perempuan lg tua. mcm kes shaz jazle dgn maria farida tu ke. huhu. xpon rita rudaini.

  3. Tak sempat join segmen tu..
    Huhh..
    Takpo2, bagi pendapat kat sini boleh?????????
    Sy suka lelaki yg lebih berusia dr sy..
    Tapi bukan tittle yang layak dipanggil bapak ek..
    Cuku sekadar tua 3,4 tahun gitulah..

    1. xpe.. next segmen tetap ade

      boleh je.. bro tetap terima ๐Ÿ™‚

      bagi perempuan mungkin tiada masalah kan, kalau status leh dipangil sugar daddy cam mne pula ek

    1. eh boleh je nk komen.. xde masalah pun he…23x

      setiap orang ada kisah mereka sendiri kan.. bro pernah je couple dengan orang yang 4 tahun lebih tua dari bro..

      ok je.. cuma susah nak bagi komitment sebab time tue family die dah bising suruh kahwin

  4. takla tak respect n perlekehkn bila psgn lebey muda dr sab..tp kurang yakin dgn dia..mgkn sbb sab rse sab mkn garam lbey dr dia kot..hihi

    1. ade mber bro kahwin.. laki die muda 4 tahun dari die..

      tapi badi die la kan.. untung.. sebab dapat laki yangtahan dengan perangai die.. 3 orang anak dah pun…

    2. geram lebih..??

      geram cam mne tue.. nie wt bro takut dengan sab nie he…23x

      bro pernah je bercinta dengan mereka yang lebih berusia.. tetapi xtahan lama.. bila ade mbe2 yang suka hasut die…

      ๐Ÿ™‚

  5. Sophie rasa kan, takde masalah pun la nak bercinta dgn wanita berusia. Sebab wanita berusia lebih matang. Kurang sikit kot mengada2 dia. Tapi kalau mengada2 jgk tu tak tahulah nak kata apa kan.

    Untung bagi si lelaki lah. Tapi kalau wanita berusia dpt lelaki muda? lelaki dahla lambat sikit matang dari wanita apabila dia sebaya. Kalau dia lagi muda? aduhai..

    *ada kawan merungut pakwe dia muda dari dia & pakwe dia kebudak-budakan.*huhu manja mungkin.. =)

Leave a Reply

Top