You are here
Home > Uncategorized > Missing In Action

17,446,043 total views, 5,254 views today

Missing In Action

missing,

life error, 404 Component Not Found

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Missing In Action

    1. xde pe2 huhuhu.. life error je

      tertibe nampak pasal Rohaizad.com

      kalau la bro jadi ke johor semalam, mesti dapat lepak dengan dia…

    2. aku sebetulnya ada beberapa kali mengalami masalah nak tinggalkan komen kat blog bro ni. aku tak tahu samaada aku yang bermasalah atau blog ni. bila nak tinggalkan komen kadang-kadang jadi hang.
      oh..ye ke. tak ada rejeki nak jumpa lah. aku duk KL. jauh gile kalau nak lepak kat sana.hehe..

    3. oh ye ke.. pakai browser ape ek.. chrome ke…??

      if pakai firefox.. remove cookies dulu ek…

      bro dok perak je.. kenkadang turun KL

Leave a Reply

Top