17,148,464 total views, 3,853 views today

Malam Jumaat, Masing-Masing Mimpikan Heliza Helmi. Apa Kes

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Apa kes,

Pepagi dah masing-masing mengatal gi message Heliza Helmi bagitau mimpi malam tadi.

Tapi kenyataannya, malam tadi memang bro mimpikan Heliza. Macam la tak biasa dengan bro kan.

Bro bermimpi satu sekolah dengan Heliza,

Suasana time rehat,

Biasa la kan, remaja suka lepak-lepak time rehat. Bro malas nak lepak kat kantin [biasa la kan, pengawas termalas tetapi pernah dapat anugerah Pengawas Paling Rajin]

Tengah dok sembang bergurau reramai.

Sekali Heliza cubit lengan bro siap pulas lagi & tarik bro keluar dari kelompok-kelompok memember sekolah.

Lalu Bro bertanya, “awatnye ija, sakit la awak cubit bro” ungkap bro dalam keadaan manja.

Time tue Heliza pulak tengah bergaya lagak seorang cikgu ala-ala awek ciut miut mengcekak pinggang dan cubitan masih kemas di lengan bro.

“Saja je nak test cubit orang guna kuku panjang nie” balas ija dalam keadaan penuh tidak berperasaan.

Nak pinjam pengepit kuku la tue.

Adeh..!!!!

Terasa lagi cubitan die. Wei.. Ini mimpi ek. Bukan apa-apa

Sekali ada pulak insan yang menyampuk. [insan yang tegap berdiri di sebelah bro dalam pic ini]

Malam tadi aku mimpi lepak bersama Heliza Helmi eh.. Sama la kita.. Tapi aku kat taman bunga.. Buat Video Clips Cuma Aku

Bicara Bro : Sampai la nie bro masih belum upload pic bro dengan Heliza.

Sampai la nie juga la bro asik terima message panas-panas dari Ben Ashaari. Menyesal pula bagi no hp kat dia hari tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Malam Jumaat, Masing-Masing Mimpikan Heliza Helmi. Apa Kes

  1. faizal

    fuyooo bro, terbaek punye mimpi.

    1. Bro Framestone

      mimpi biasa2 je…

      teringat zaman sekolah dulu… mungkin merindui.. dah berbelas tahun tinggalkan

    2. oooo….ptut la. tp mlm jumaat tetiba mimpi psl heliza, xde org kecik hati ke? hahahahaha

    3. Bro Framestone

      he..23x mimpi baik punye.. xde la orang nak kecik hati..

      mimpi mainan tidur… he…23x

  2. dah 2 kali mimpi heliza..=)

    1. Bro Framestone

      Bro sekali cukup la.. xleh mimpi banyak kali

  3. hehehe…bro, watpe mimpi heliza..ramai beno nak mimpi ngan dia..meh mimpi kan saye lagi best..erksss mampus laki aku parang kang aaaaa;)

    1. Bro Framestone

      entah. tertibe je die masuk dalam mimpi bro…

      oh ramai ke… xheran pun dengan orang lain.. bro if teringat kat die terus je msg die… xpayah tunggu ape2

      ops..!!

      xleh mimpikan bini orang.. bahaya nanti..

  4. hahahahha.. melampauuuuuuuuuuuuu…haha

    1. Bro Framestone

      he…23x mu mimpi lagi melampau…

      confirm if xpuas.. dok buat lagi sekali sampai puas…

      p/s- bukan senang nak buah VC tau

  5. haha~ siap mimpi tu takleh blah =P

    1. Bro Framestone

      sekali sekala he…23x

      nie mimpi baik-baik punye tau

  6. tudia bro hoho syok na mimpi kak ija tu huhu..eh2 rebut kak ija plak dah ka huhu

    1. Bro Framestone

      xrebut2 pun…

      nie kak ija dah cakap, bahaya nie… kena jumpe betul2…

      ok tengah plan bile dapat jumpa dia lagi

  7. hamboiii mimpi kemain lagi tau masing2. jangan sampai kene jemur tilam udah upsssssss 😛 ahahahaha

    1. Bro Framestone

      ops huhuhu… masih belum sampai tahap jemur tilam lagi

      bro mimpi ok ape he…23x

      kes dah 2 minggu xjumpe heliza kot

  8. husna

    ini msti kes terlampau igtkan ija ni smpai terbawak2 kedlm mimpi kan bro..

    1. Bro Framestone

      xde juga…

      tertibe je.. mimpi pasal sekolah baru teringat ija jadi cikgu dalam syurga cinta

  9. pehhhh…malam jumaat plak tuu…hihihi

  10. mak

    Hohohoh..berat punya kapasiti rindu nih!

  11. selalunya mmtulah. bila teringatkan someone, mesti smp terbawak2 dalam mimpi.

    aku pun mimpikan someone yg aku dok ingat akhir2 ni. nasibbaik tak jemur tilam. kalu tak haru jgk

  12. Haa..haa..lain macam sahaja dengar terima SMS panas

Leave a Comment