4,879,061 total views, 18,255 views today

Malam Jumaat, Masing-Masing Mimpikan Heliza Helmi. Apa Kes

Apa kes,

Pepagi dah masing-masing mengatal gi message Heliza Helmi bagitau mimpi malam tadi.

Tapi kenyataannya, malam tadi memang bro mimpikan Heliza. Macam la tak biasa dengan bro kan.

Bro bermimpi satu sekolah dengan Heliza,

Suasana time rehat,

Biasa la kan, remaja suka lepak-lepak time rehat. Bro malas nak lepak kat kantin [biasa la kan, pengawas termalas tetapi pernah dapat anugerah Pengawas Paling Rajin]

Tengah dok sembang bergurau reramai.

Sekali Heliza cubit lengan bro siap pulas lagi & tarik bro keluar dari kelompok-kelompok memember sekolah.

Lalu Bro bertanya, “awatnye ija, sakit la awak cubit bro” ungkap bro dalam keadaan manja.

Time tue Heliza pulak tengah bergaya lagak seorang cikgu ala-ala awek ciut miut mengcekak pinggang dan cubitan masih kemas di lengan bro.

“Saja je nak test cubit orang guna kuku panjang nie” balas ija dalam keadaan penuh tidak berperasaan.

Nak pinjam pengepit kuku la tue.

Adeh..!!!!

Terasa lagi cubitan die. Wei.. Ini mimpi ek. Bukan apa-apa

Sekali ada pulak insan yang menyampuk. [insan yang tegap berdiri di sebelah bro dalam pic ini]

Malam tadi aku mimpi lepak bersama Heliza Helmi eh.. Sama la kita.. Tapi aku kat taman bunga.. Buat Video Clips Cuma Aku

Bicara Bro : Sampai la nie bro masih belum upload pic bro dengan Heliza.

Sampai la nie juga la bro asik terima message panas-panas dari Ben Ashaari. Menyesal pula bagi no hp kat dia hari tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Responses to Malam Jumaat, Masing-Masing Mimpikan Heliza Helmi. Apa Kes

  1. faizal says:

    fuyooo bro, terbaek punye mimpi.

  2. ujang says:

    dah 2 kali mimpi heliza..=)
    ujang recently posted..Tiada Tajuk!!

  3. harisa says:

    hehehe…bro, watpe mimpi heliza..ramai beno nak mimpi ngan dia..meh mimpi kan saye lagi best..erksss mampus laki aku parang kang aaaaa;)
    harisa recently posted..✿ contest JANGAN pandang camera✿

    • Bro Framestone says:

      entah. tertibe je die masuk dalam mimpi bro…

      oh ramai ke… xheran pun dengan orang lain.. bro if teringat kat die terus je msg die… xpayah tunggu ape2

      ops..!!

      xleh mimpikan bini orang.. bahaya nanti..

  4. ben ashaari says:

    hahahahha.. melampauuuuuuuuuuuuu…haha
    ben ashaari recently posted..Di sebalik Tabir Blog – 12

    • Bro Framestone says:

      he…23x mu mimpi lagi melampau…

      confirm if xpuas.. dok buat lagi sekali sampai puas…

      p/s- bukan senang nak buah VC tau

  5. haha~ siap mimpi tu takleh blah =P
    Khumaera Ismail recently posted..Sticky Post – My third Contest!!!

  6. efa says:

    tudia bro hoho syok na mimpi kak ija tu huhu..eh2 rebut kak ija plak dah ka huhu

    • Bro Framestone says:

      xrebut2 pun…

      nie kak ija dah cakap, bahaya nie… kena jumpe betul2…

      ok tengah plan bile dapat jumpa dia lagi

  7. mappiau says:

    hamboiii mimpi kemain lagi tau masing2. jangan sampai kene jemur tilam udah upsssssss :P ahahahaha
    mappiau recently posted..Yela Aku Tak Kisah Kalau Korang Teka Salah- Aku Pahammmmmm

    • Bro Framestone says:

      ops huhuhu… masih belum sampai tahap jemur tilam lagi

      bro mimpi ok ape he…23x

      kes dah 2 minggu xjumpe heliza kot

  8. husna says:

    ini msti kes terlampau igtkan ija ni smpai terbawak2 kedlm mimpi kan bro..

    • Bro Framestone says:

      xde juga…

      tertibe je.. mimpi pasal sekolah baru teringat ija jadi cikgu dalam syurga cinta

  9. zahidah says:

    tak ingatlah semalam saya mimpi apa….

    New Entry: [Gambar] SNSD a.k.a Girl Generation di Bako

  10. siTokei says:

    pehhhh…malam jumaat plak tuu…hihihi
    siTokei recently posted..dapatkan diskaun terbaik dari exabytesmy

  11. mak says:

    Hohohoh..berat punya kapasiti rindu nih!

  12. Ladfe Amir says:

    selalunya mmtulah. bila teringatkan someone, mesti smp terbawak2 dalam mimpi.

    aku pun mimpikan someone yg aku dok ingat akhir2 ni. nasibbaik tak jemur tilam. kalu tak haru jgk
    Ladfe Amir recently posted..Berani Tak Beli Smartphone LG Optimus 2X P990 Star Ini

  13. akubiomed says:

    Haa..haa..lain macam sahaja dengar terima SMS panas
    akubiomed recently posted..Pemakaian tali pinggang keledar kepada kanak-kanak Selamatkah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge