Malam Jumaat, Masing-Masing Mimpikan Heliza Helmi. Apa Kes

Apa kes,

Pepagi dah masing-masing mengatal gi message Heliza Helmi bagitau mimpi malam tadi.

Tapi kenyataannya, malam tadi memang bro mimpikan Heliza. Macam la tak biasa dengan bro kan.

Bro bermimpi satu sekolah dengan Heliza,

Suasana time rehat,

Biasa la kan, remaja suka lepak-lepak time rehat. Bro malas nak lepak kat kantin [biasa la kan, pengawas termalas tetapi pernah dapat anugerah Pengawas Paling Rajin]

Tengah dok sembang bergurau reramai.

Sekali Heliza cubit lengan bro siap pulas lagi & tarik bro keluar dari kelompok-kelompok memember sekolah.

Lalu Bro bertanya, “awatnye ija, sakit la awak cubit bro” ungkap bro dalam keadaan manja.

Time tue Heliza pulak tengah bergaya lagak seorang cikgu ala-ala awek ciut miut mengcekak pinggang dan cubitan masih kemas di lengan bro.

“Saja je nak test cubit orang guna kuku panjang nie” balas ija dalam keadaan penuh tidak berperasaan.

Nak pinjam pengepit kuku la tue.

Adeh..!!!!

Terasa lagi cubitan die. Wei.. Ini mimpi ek. Bukan apa-apa

Sekali ada pulak insan yang menyampuk. [insan yang tegap berdiri di sebelah bro dalam pic ini]

Malam tadi aku mimpi lepak bersama Heliza Helmi eh.. Sama la kita.. Tapi aku kat taman bunga.. Buat Video Clips Cuma Aku

Bicara Bro : Sampai la nie bro masih belum upload pic bro dengan Heliza.

Sampai la nie juga la bro asik terima message panas-panas dari Ben Ashaari. Menyesal pula bagi no hp kat dia hari tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6,059,077 total views, 62 views today

Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

23 thoughts on “Malam Jumaat, Masing-Masing Mimpikan Heliza Helmi. Apa Kes

    • entah. tertibe je die masuk dalam mimpi bro…

      oh ramai ke… xheran pun dengan orang lain.. bro if teringat kat die terus je msg die… xpayah tunggu ape2

      ops..!!

      xleh mimpikan bini orang.. bahaya nanti..

    • he…23x mu mimpi lagi melampau…

      confirm if xpuas.. dok buat lagi sekali sampai puas…

      p/s- bukan senang nak buah VC tau

    • xrebut2 pun…

      nie kak ija dah cakap, bahaya nie… kena jumpe betul2…

      ok tengah plan bile dapat jumpa dia lagi

    • ops huhuhu… masih belum sampai tahap jemur tilam lagi

      bro mimpi ok ape he…23x

      kes dah 2 minggu xjumpe heliza kot

    • xde juga…

      tertibe je.. mimpi pasal sekolah baru teringat ija jadi cikgu dalam syurga cinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge