You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Lena Berdengkur Selepas Melantak Durian 5 Biji

17,434,688 total views, 2,353 views today

Lena Berdengkur Selepas Melantak Durian 5 Biji

Semalam,

Terlena bro di V5, Universiti Teknologi Petronas (UTP) aka Toronto University selepas perkena 5 biji durian.

Ada gak la terdengar-dengar bunyi bro berdengkur.

Kalau ikutkan,

Kesihatan bro tidak menggalakan bro makan durian dan perlu menjaga permakanan.

Takat rasa-rasa sikit tak pe la.

Tapi kalau dah rasa sekali, pasti nak lagi kan.

Durian ini bukan bro beli di tepi jalan. Memang dari pokok durian di depan rumah bro. Besar-besar gak la buahnya, tidak padan dengan saiz pokoknya. [kesimpulannya : size doesn’t matter he..23x]

Dan bro turun ke UTP untuk berjumpa dengan adik bongsu bro.

Saja nak bagi dia perkena durian dulu.

Alang-alang dah tengok dia melantak, bro pun melantak sama. Sebelum balik, sempat tinggalkan sebakul durian kat bilik dia.

Bicara Bro : Buat bebudak UTP, if malam tadi korang terbau-bau durian, tue maknanya datang dari blok adik bro ek.

Eh, Korang nak try x makan Burger Terbesar, free je if korang habiskan dalam masa yang ditetapkan.

Nak tahu? Klik pautan ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Lena Berdengkur Selepas Melantak Durian 5 Biji

    1. bro cakap kan.. pe2 contact bro..

      tapi xde respon he..23x ade kot lagi kulit2 durian tue

  1. Ohhhhhhhh.. Patut laa baunya sampai fair park sini.. Haha.. :p

    Bro!! JAGA MAKAN!! Huhu..

    P/S : Saya suka laa ayat tang saiz doesn’t matter tu.. Terubat hati saya.. Keh keh keh.. =p

    1. ops terubat ek…

      tp maknanya berbeza buat bro.. event bro badan kecik.. ada part yang besar huhuhu tp mg betul pun..

      bro tetap nk makan juga

      ops xde maknye.. kat fair park xde orang jual ke

    1. xsusah.. tanam je..

      asalkan pandai pilih baka je.. silap pilih.. pokok tgi, buahnya tetap xde

    1. oh ye ke first time komen?

      if first time.. mesti komen nie bro kena approve dulu

      bro lepas makan durian.. akan mamai2 tau2 terlelap.. mmg xkan sedar ape2 dah

    2. yup, first time.. penah dgr nama bro nie dulu.. tapi puas cari link.. pas bro komen ari2 dlm blog sy baru dapat cari..hehe.. jgn sampai panas badan suda..

      nanti jadi son goku super saiya pulak..hancur bangunan kena kame hame ha.. 🙂

  2. First time terjah bro punya blog.haha.Ini pun tahu setelah Ariff tag kat twitter.:).Perghh,Durian sokmo .HAHAH.Baru makanan durian.Tapi dalam bentuk tempoyak lah.kih kih

    1. adeh.. pe2 pun selamat datang ke blog buruk bro nie ek

      erm tempoyak pun ade nie…

      cadang nak buat bubur durian..

Leave a Reply

Top