You are here
Home > Uncategorized > Jeles Pulak Tengok Budak Ini Dapat Buffering Earning Sampai 4.

17,420,207 total views, 2,028 views today

Jeles Pulak Tengok Budak Ini Dapat Buffering Earning Sampai 4.


Wat penat ajar budak ini. Dah la malas nak update blog.

Tetapi dia lagi kencang ek. Sampai empat dia bolot. Rezeki dia, mungkin blog dia layak untuk dapat Buffering Earning itu.

Bicara Bro : Bukan bro tak mahu ajar korang, rasanya tip kat internet banyak. Siap ada yang income riban-riban.

Bro tengah menarget lebih tinggi dari Nuffnang. Maybe advertorial. Bro baru 2x je dapat advertorial Nuffnang. Kalau tiap-tiap bulan dapat, baru la best.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Jeles Pulak Tengok Budak Ini Dapat Buffering Earning Sampai 4.

    1. blog bro susah nak dapat BE la Azie.. sekali dapat seketul dua je T-T

      nie pun tengah try kat blog lain. kot2 dapat kan

    1. apa kaitan dengan bomoh hujan pulak…

      oh hujan emas di negara orang.. hujan BE di blog sendiri he..23x

    1. nak dapat banyak based on nasib sebenarnye…

      if blog memenuhi kateria seperti mana yang pengiklan nak.. mesti banayk iklan akan masuk

    1. satu tue dah dua bulan gak.. dulu terstop beberapa minggu.. income xde langsung.. lepas tue sambung balik

      lagi satu baru 2 minggu kot

      BE depand pada tempoh pengiklanan… if nk sedap jadi antara yang terawal dapat BE… mybe leh tahan sebulan dua or maybe lebih..

      tapi selalunye, mereka yang terpilih oleh nuffnang sebab blog mereka sesuai n trafik tgi

    1. xnaik ape ek..??

      income ke.. nuffnang based pada klik.. if ade yang klik baru dapat income

      sebab itu ramai yang mengejar BE.. if ade BE.. just cari tarfik.. selagi iklan itu terpapar selagi itu kita akan dapat earningnye

Leave a Reply

Top